Συνεχίζουν αύριο το οδοιπορικό τους τα κλιμάκια της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρεται:

Συνεχίζεται με αδιάκοπο ρυθμό για τέταρτη ημέρα αύριο Παρασκευή το οδοιπορικό των τεσσάρων κλιμακίων της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας σε ολόκληρο το νομό. Ο Πρόεδρος, οι Υποψήφιοι Βουλευτές, τα στελέχη,  οι τομεάρχες και οι εθελοντές, ζητούν παντού από τους πολίτες, να ενώσουν τις δυνάμεις τους  με τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Η ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, θα επιτρέψει στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να προχωρήσει πολύ γρήγορα στις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες έχει δεσμευτεί.

Ειδικότερα, τα τέσσερα κλιμάκια, αύριο Παρασκευή, θα κινηθούν ως εξής:

• O Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Άγγελο Τσιγκρή, Έφη Γιαννιά, Νίκο Σπηλιόπουλο, Κατερίνα Καραφωτιά και Γιώτα Παυλοπούλου και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Βασίλη Σταθακάρο, θα επισκεφθούν στις 11 το πρωί την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αιγίου, μια ώρα αργότερα θα έχουν συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο, ενώ το πρωινό πρόγραμμα θα κλείσει στις 1.15 μετά το μεσημέρι, με επίσκεψη στο εργοστάσιο «Κρίνος», όπου θα συναντηθούν με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους.
• Το δεύτερο κλιμάκιο, στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ. Δυτικής Αχαΐας Βασίλη Κανελλόπουλο, θα επισκεφθούν το απόγευμα τα Δημοτικά Διαμερίσματα Άρλα, Φώσταινα, ενώ το πρωί θα διανείμουν φυλλάδια με το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Δυτικής Αχαΐας. 
• Το τρίτο κλιμάκιο στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας, Αθηνά Τραχήλη και Γιάννης Κουκουβέλας συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και Τομεάρχες, θα επισκεφθούν στις 9.30 το πρωί, την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, στις 10.15 την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 11 το ΕΚΑΒ και στις 11.45 το ΚΤΕΟ Πάτρας. Το απόγευμα 5.30 – 7.30, το κλιμάκιο θα διανείμει φυλλάδια με το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και θα συνομιλήσουν με εμπόρους και πολίτες, σε καταστήματα από το στάδιο της ΠΓΕ  μέχρι την Καρόλου.
• Τέλος, κλιμάκιο μελών της ΔΕΕΠ, στο οποίο συμμετέχουν Τομεάρχες και Εθελοντές, συνεχίζει την περιοδεία του σε συνοικίες της πόλης μας και αύριο Παρασκευή (πρωί – απόγευμα) θα διανείμουν φυλλάδια με το πρόγραμμα διακυβέρνησης της νέας τετραετίας (2023 – 2027) σε Σύνορα και Εγλυκάδα.

 

Διαβάστε επίσης