Πάτρα: Πέταξε το πιστόλι στη… βάρκα – Πώς οι αστυνομικοί εξουδετέρωσαν και συνέλαβαν 32χρονο γνωστό της “νύχτας”

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Ένας 32χρονος γνωστός στο  χώρο της νύχτας, συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή της μαρίνας στην Πάτρα, έχοντας στην κατοχή του ένα πιστόλι τύπου glock. Η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή μιας και ο 32χρονος που εκινείτο στη συγκεκριμένη περιοχή μόλις είδε τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης πέταξε το τσαντάκι που είχε στην κατοχή του και μέσα στο οποίο είχε το πιστόλι. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και κάλεσαν ενισχύσεις. Ύστερα από έρευνες που έγιναν στην περιοχή, εντόπισαν το τσαντάκι μέσα σε μία βάρκα. Το όπλο βρέθηκε ενώ εντοπίστηκε και μικροποσότητα χασίς.

Ο 32χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισσαγγελέα, ενώ να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται με όπλο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)