Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 51χρονος από εκτροπή δικύκλου – Χτύπησε το κεφάλι του σε ελιά!

 

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στον επαρχιακό δρόμο Ν. Αβώρανης – Παναιτωλίου.

Οι πρώτες πληροφορίες του agriniopress, κάνουν λόγο για εκτροπή δικύκλου στο οποίο επέβαινε 51χρονος, που κατευθύνονταν από τη Ν. Αβώρανη προς το Παναιτώλιο.

Λίγα λεπτά μετά τις οκτώ το βράδυ ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Φαίνεται πως ο άτυχος άνδρας, που δεν φορούσε κράνος, κατά την πτώση του χτύπησε με το κεφάλι σε κορμό ελιάς.

Τις συνθήκες του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας του Αγρινίου. Ο εκλιπών ήταν κάτοικος Αβώρανης.

https://www.agriniopress.gr/

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης