Η Χριστίνα Αλεξοπούλου με κλιμάκιο της ΝΔ στη Δυτική Αχαΐα (ΦΩΤΟ)

Κλιμάκιο υποψηφίων Βουλευτών Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους Χριστίνα Αλεξοπούλου, Γιώργο Τσίρη και Ανδρέα Τσώκο, την Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Αχαΐας Έντζη Σταματάκη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Δυτικής Αχαΐας Βασίλη Κανελλόπουλο και ομάδα συνεργατών, επισκέφθηκε την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Στην Κάτω Αχαΐα, τα μέλη του κλιμακίου συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου και κατόπιν περπάτησαν στο κέντρο της πόλης, επισκέφθηκαν εμπορικά καταστήματα και διένειμαν το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ σε επαγγελματίες και κατοίκους. Ακολούθως επισκέφθηκαν τα Νιφορέικα, το Καλαμάκι, το Λιμνοχώρι και τη Λακκόπετρα,  όπου συνομίλησαν με κατοίκους για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και τη σημασία των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Σε σχετική δήλωσή της, η κυρία Αλεξοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων:

«Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βρεθήκαμε με τους αγαπητούς συναδέλφους και συνεργάτες στη Δυτική Αχαΐα, για να μεταφέρουμε το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τη σημασία των προσεχών εκλογών, αλλά και για να ακούσουμε τις απόψεις και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Θα βρεθούμε και πάλι στην περιοχή ως τις εκλογές, αρχής γενομένης από την Τετάρτη, όταν θα μας επισκεφθεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο του πανελλαδικού σχεδιασμού του κόμματος. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στη μεγάλη μας παράταξη!

Τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ και η προσπάθεια για την επίλυσή τους είναι διαρκής. Για αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να προσέλθουμε όλοι στις κάλπες στις 25 Ιουνίου, ώστε να εκλέξουμε την ισχυρή κυβέρνηση που έχει ανάγκη η Αχαΐα και όλη η Ελλάδα. Να εκλέξουμε Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», κατέληξε η κυρία Αλεξοπούλου.

Διαβάστε επίσης