Σε κέντρο Πάτρας, Καρυά, Ψαθόπυργο και Ακταίο ο Πέτρος Ψωμάς

Πλήρες περιοδειών το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για το σπιράλ

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης σπιράλ, αναφέρονται τα εξής:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς βρέθηκε σε διάφορες περιοχές της Πάτρας κατά τη διάρκεια του τριημέρου, προκειμένου να συναντηθεί με δημότες, να ενημερώσει για την πρόταση του σπιράλ για τη διοίκηση της πόλης και να συστήσει στους Πατρινούς τα στελέχη της ομάδας του που θα είναι υποψήφιοι σύμβουλοι (δημοτικοί, διαμερισματικοί και τοπικοί) στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Το Σάββατο αντιπροσωπεία του σπιράλ περιόδευσε στο κέντρο της Πάτρας, το απόγευμα της Κυριακής παραβρέθηκε σε εορτασμούς σε Καρυά και Ψαθόπυργο, ενώ τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ο επικεφαλής της παράταξης έκανε συναντήσεις στο Ακταίο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πέτρος Ψωμάς περπάτησε στην πόλη μαζί με υποψήφιους της δημοτικής του παράταξης, «εγκαινιάζοντας» τη γνωριμία του ψηφοδελτίου του με τους δημότες. Οι εκπρόσωποι του σπιράλ συνομίλησαν με καταστηματάρχες, θαμώνες καταστημάτων εστίασης και περαστικούς, παρουσιάζοντας το έργο που έχει παραχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, προϊόν δουλειάς πολιτών με ειδικές γνώσεις και δεξιότητες και με αγάπη για την Πάτρα και την αυτοδιοίκηση. Πρόκειται για ένα υλοποιήσιμο πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από τις θεματικές ομάδες εργασίας του σπιράλ, ικανό να αλλάξει την πορεία της πόλης. Η σύσταση των ανθρώπων της παράταξης στους πατρινούς ψηφοφόρους είναι το επόμενο βήμα που το σπιράλ έχει μεθοδικά σχεδιάσει για τους επόμενους 4 προεκλογικούς μήνες.

Το απόγευμα της Κυριακής αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Καρυά και συμμετείχε στον εκκλησιασμό, τη λιτανεία και το εορταστικό πρόγραμμα που ακολούθησε. Το ίδιο βράδυ το σπιράλ μετέβη στον Ψαθόπυργο και συμμετείχε στο πανηγύρι που διοργάνωσε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος. Οι επαφές στο Ακταίο έγιναν την Δευτέρα με κατοίκους, λουόμενους και παραθεριστές και στόχο την παρουσίαση των θέσεων του σπιράλ για την περιοχή και την Πάτρα γενικότερα.

Στις δράσεις του τριημέρου τον Πέτρο Ψωμά πλαισίωναν τα μέλη του σπιράλ: Εύα Αθανασοπούλου, Ευαγγελία Βαβαρούτα, Άρης Μαμασιούλας, Δημήτρης Νταλαπέρας, Ελένη Χριστοπούλου, Ευθύμης Γαρουφαλής, Βασιλική Ζορμπά, Ηλίας Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Καλλές Μάκης Κουλούρης, Σταύρος Κουτουλογένης, Γιώργος Λογαράς, Λευτέρης Λύκκας, Μπάμπης Μαντάς, Άννα Νικολάου, Σωτήρης Πάνος, Τάσος Παπαγεωργίου, Δημήτρης Παπαλάμπρου, Ανδρέας Ρούβαλης, Κώστας Πλέγας, Θωμάς Σοφίας, Φώτης Στεργίου και Τάκης Χρονόπουλος.

Διαβάστε επίσης