Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στον «Πολυχώρο Πολιτισμού» στην Ιχθυόσκαλα

02/06/2023 | 14:50

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνονται οι φετινές παρεμβάσεις στον «Πολυχώρο Πολιτισμού» στην «Ιχθυόσκαλα» με τις εργασίες να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Οι εργαζόμενοι στην αυτεπιστασία του Δήμου της Πάτρας ολοκλήρωσαν ήδη τη συντήρηση και τη διαμόρφωση του χώρου, ενώ τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται και η κατασκευή των πεζοδρομίων για την ασφαλή κίνηση των πεζών.

Ο «Πολυχώρος Πολιτισμού» αποτελεί ένα ακόμα κύτταρο πολιτιστικών δράσεων και παραδόθηκε προς χρήση στην πόλη και τους πολίτες τον Μάιο του 2022. Όλες οι εργασίες μέχρι σήμερα έχουν γίνει από εργαζόμενους σε υπηρεσίες του Δήμου.

1684915464146.jpg

1684915464159.jpg

 

Ο Μάρκο Ρούμπιο θα λάβει μέρος στην ανεπίσημη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ για τον τερματισμό του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας

Παναθηναϊκός για Ζέκα: «Ένας από εμάς – Δεν λέμε αντίο, αλλά ευχαριστώ»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμαζόμαστε να κυβερνήσουμε»

Γ. Σάαρ: Το Ισραήλ αποδέχεται πλήρως το σχέδιο του προέδρου Τραμπ για την αποστολή βοήθειας στη Γάζα

Super League: Άλλαξε ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού του Μπριχ

Το μήνυμα της Αφρικής στον κόσμο: Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου οικονομικού θαύματος;

Βεζένκοφ για το τέταρτο Final Four: «Όταν φτάνεις εκεί, πας για να το πάρεις και όχι για την εμπειρία»

Μήτογλου: «Ένας ελληνικός τελικός στη Euroleague θα μείνει στην Ιστορία»