Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο 19χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 9χρονου

 

Στον Ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα για να απολογηθεί ο 19χρονος από το Πακιστάν που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 9χρονου, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του. Ο 19χρονος πάντως που πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Ασφάλειας αρνείται την κατηγορία.

Οπως είχε αναφέρει στο χθεσινό του ρεπορτάζ το tempo24:

Την απόπειρα αρπαγής του ανήλικου γιού του κατήγγειλε στην Αστυνομία πατέρας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συμπολίτης μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε πως άνδρεας που οδηγούσε μηχανάκι επειχείρησε να αρπάξει τον γιό του την ώρα που γύριζε από το σχολείο του.

Ολα σύμφωνα με την καταγγελία συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 9χρονος μαθητής τελειώνοντας το σχολείο του μεσημέρι δεν θέλησε να ακολουθήσει την μητέρα του που είχε πάει για να τον παραλάβει από το δημοτικό σχολείο.

Της ζήτησε να πάει με τους συμμαθητές του και να γυρίσει αμέσως μετά στο σπίτι. Πράγματι το παιδί πήγε με τους φίλους του. Στην οδό Αρέθα , στην Αγυιά, ωστόσο, σταμάτησε ένα δίκυκλο και ο οδηγός του έκανε νόημα στον μικρό μαθητή να τον ακολουθήσει.

Το παιδί έφυγε αμέσως και πηγαίνοντας σπίτι ανέφερε αμέσως το γεγονός στον πατέρα του, που μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση για απόπειρα αρπαγής του παιδιού του.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες και από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή εντόπισαν τον άνδρα και τον προσήγαγαν. Με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως βρισκόταν μεν στο σημείο , αλλά δεν επιχείρησε να κάνει καμια κίνηση προς τον 9χρονο.

Ο δικυκλιστής αναμένεται να μεταβεί στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει για την ποινική μεταχείριση του. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ