Η Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει για τους πρώην συντρόφους της

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρία Σολωμού και απάντησε σε όλα. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καριέρα της, στα podcast που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια και έχουν μεγάλη επιτυχία, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, η ίδια έκανε ειδική μνεία στον γιο της, ο οποίος δίνει φέτος πανελλαδικές και το άγχος της ως μητέρα είναι πολύ μεγάλο, ενώ αναφέρθηκε και στους πρώην της, με πολλούς από τους οποίους διατηρεί άψογες σχέσεις.

«Έχω ζηλέψει ρόλο. Είναι αυτός της Χαρούλας Αλεξίου στο Maestro», είπε αρχικά και έπειτα δήλωσε σχετικά με τα podcast της: «Πραγματικά, αυτό που παίρνω πίσω από τις γυναίκες είναι σοβαρό. Οι γυναίκες με βλέπουν και ουρλιάζουν από το απέναντι πεζοδρόμιο και μου λένε ευχαριστώ, νιώθω ότι έχω κάνει κάτι σημαντικό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο παιδί της. «Ο γιος μου δίνει πανελλαδικές φέτος. Εγώ είμαι πιο αγχωμένη από αυτόν μάλλον. Είμαστε συνέχεια μαζί», σημείωσε.

Όσον αφορά, τους πρώην συντρόφους της αποκάλυψε: «Έχω πολλούς από τους πρώην μου στην ζωή μου. Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό. Στο τέλος μένει ο άνθρωπος και όταν ο άνθρωπος είναι καλός και καλή ψυχή και φεύγει το ερωτικό, οι εγωισμοί και όλα αυτά, τότε καταλαβαίνεις, από το ένστικτο, αν αξίζει να κρατήσεις κάποιον στην ζωή σου».

in.gr