Εκδήλωση διαλόγου της Νέας Δημοκρατίας στο Λεόντιο

Κυριακή 4 Ιουνίου

Συνεχίζεται τα οδοιπορικό της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, σε ολόκληρο το νομό. Την προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στελεχών, μελών και παλιών – νέων φίλων, στο Λεόντιο (καφέ Λίθος 11:30 πμ), όπου ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης.

Από μεθαύριο Σάββατο, κλιμάκιο στελεχών, αρχίζει τη διανομή των φυλλαδίων με το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για τη τετραετία 2023 – 2027 σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Βραχνείκων, διανέμοντας παράλληλα προσκλήσεις στους πολίτες, για την πολιτική εκδήλωση της προσεχούς Τετάρτης στο Σταυροπούλειο Πνευματικό κέντρο, με ομιλητή τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο βουλευτή στο Β΄2 Δυτικό Τομέα Αθήνας κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Τα κλιμάκια σε όλο τον νομό

Ξεκινούν από την προσεχή Τρίτη σε καθημερινή βάση (πρωί – απόγευμα) τις επισκέψεις και επαφές με τους πολίτες της Αχαΐας, τα τρία κλιμάκια που δημιούργησε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Αχαΐας. Πρώτοι σταθμοί για την πρώτη εβδομάδα των περιοδειών, θα είναι η Πάτρα, η Δυτική Αχαΐα και η Αιγιάλεια. Το Σάββατο, θα ανακοινωθεί το αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας, ενώμε απόφαση του Προέδρου της Οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη, τη συντονιστική Γραμματεία ανέλαβαν το ιστορικό στέλεχος και πρώην Γενική Γραμματέας της Δ.Ε.Ε.Π Αρίστη Ιγγλέση και ο πολιτικός μηχανικός και στέλεχος της παράταξης – συνδικαλιστής Νάσος Κτενάς και το στέλεχος Μαρία Κουτρουμάνη.

 

Διαβάστε επίσης