Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Κουτσούμπας μου έκανε παράπονα για την μπύρα. ‘Μόνο ρακές’»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την Πέμπτη (6/1).

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των όσων είπε για την πολιτική αλλά και για τις ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο εκλογών την 25η Ιουνίου, αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

 

Η συζήτηση πήγε στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, με τον οποίο ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως θα ήθελε να βγει για μία μπύρα.

«Αν και μου έκανε σφοδρά παράπονα, μου λέει ‘ποια μπύρα, μόνο ρακές πίνουμε εμείς’» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ο ίδιος όταν βρίσκεται στην Κρήτη αποφεύγει ευγενικά τα κεράσματα με τη ρακή καθώς του είναι αδύνατον έπειτα να εκφωνήσει λόγο.

 

«Δεν μπορείς να πεις όχι σε ένα κέρασμα, δεν θέλω να προσβάλλω τους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται να δουλεύεις και να πίνεις ταυτόχρονα» εξήγησε.

Ανέφερε επίσης πως το 1989 είχε ακολουθήσει τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην Κρήτη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

«Είχα πει θα πιώ ό,τι πίνει. Κατά τις 12 το μεσημέρι… ήμουν αλλού. Εκεί κατάλαβα πως δεν έχω τις ίδιες αντοχές με εκείνον» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.