Jamie Foxx: Το μυστήριο γύρω από το πρόβλημα υγείας του

 

Η ανάρρωση του Τζέιμι Φοξ βρίσκεται πια σε πλήρη εξέλιξη, σύμφωνα με πηγή που αποκάλυψε την πρόοδο του σταρ του Hollywwod στο περιοδικό «OK!», ωστόσο μυστήριο παραμένει η αιτία που νοσηλεύτηκε, 50 ημέρες μετά τη δημοσίευση της κόρης του, πως αντιμετώπισε κάποια ιατρική επιπλοκή.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, άγνωστης φύσεως, που πιθανότατα είχε να κάνει με κάποιο νευρολογικό θέμα, καθώς η κλινική στην οποία νοσηλευόταν ήταν ειδική στην «ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο».

Αν και οι λεπτομέρειες για την εν εξελίξει κατάσταση της υγείας του ηθοποιού παραμένουν άγνωστες, η ίδια πηγή δήλωσε: «Η οικογένειά του ήθελε να έχει μια ήρεμη ανάρρωση. Χρειαζόταν χρόνο για να γίνει καλά και προτίμησαν να κρατήσουν τα πράγματα ιδιωτικά μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς ο κίνδυνος για την υγεία του. Γι’ αυτό και υπήρχε και υπάρχει ένα πέπλο μυστήριο για το τι ακριβώς έχει συμβεί».

Η πηγή, επίσης, ανέφερε: «Ο Jamie Foxx εκπλήσσει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών του, με την αξιοσημείωτη πρόοδό του».

Και έπειτα πρόσθεσε: «Ο Jamie αντιμετωπίζει σοβαρά την κατάσταση της υγείας του. Ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης. Ο Jamie ζει από την προσπάθεια».

«Ο Jamie Foxx ήθελε πάντα η Corinne να είναι εκπρόσωπός του. Είναι αυτή που εμπιστεύεται περισσότερο», δήλωσε η πηγή, τονίζοντας ότι ο ηθοποιός έχει «μακρύ δρόμο μπροστά του», αλλά όλοι είναι αισιόδοξοι.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού, Corinne Fox, παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του στο Instagram.

Στις 12 Απριλίου, η κόρη του αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα προβλήματα υγείας του πατέρας της με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, χάρη στην ταχεία δράση και την άριστη φροντίδα, βρίσκεται ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ