6η ΥΠΕ: Συνάντηση για τα τρία μεγάλα έργα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”

Σε ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ, αναφέρονται τα εξής:

Χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση και με γοργά βήματα προχωρούν οι διαδικασίες για τα τρία μεγάλα έργα που θα γίνουν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και εντάχθηκαν στην χρηματοδότηση του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Αυτό διεμήνυσε προς όλες τις πλευρές ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης στη συνάντηση που είχε το πρωί της Τετάρτης με τεχνικό κλιμάκιο και τη Διοίκηση του νοσοκομείου.

«Δεν εννοώ καμία καθυστέρηση και σε αυτό εργάζομαι καθημερινά ώστε σύντομα να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις μας που αφορούν την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

350784567_1465472350890284_8548979680536788958_n.jpg

Να υπενθυμίσουμε ότι το μεγάλο έργο περιλαμβάνει την κατασκευή νέας υποδομής που θα στεγάσει το φαρμακείο, το οποίο από το 2008 μέχρι σήμερα  στεγάζεται σε κοντέινερ. Επίσης, την αναβάθμιση των ΤΕΠ και τις εργασίες ανακατασκευής του κτιρίου της πρώην Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων που παραμένει εδώ και χρόνια αναξιοποίητο.

Το ποσό το οποίο θα διατεθεί για τα παραπάνω έργα ανέρχεται στα 3.620.800 ευρώ.

 “Μέλιμά μας η δημιουργία χώρων, καθώς με την αξιοποίηση του κτιρίου της  πρώην Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, θα αποσυμφορηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το νοσοκομείο και θα αναπτύξει περαιτέρω τα τμήματά του”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.

Στη σημερινή συνάντηση που αφορούσε κυρίως την αυτοψία στους χώρους όπου θα γίνουν τα έργα, τον κ. Καρβέλη συνόδευαν ο Διοικητής του ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος και ο Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Δημόπουλος.

Το tempo24 συμμετέχει στη νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στα ΜΜΕ

Καιρός: Παραμένει και σήμερα Πέμπτη η ζέστη

Watermelon Red nails: Το μανικιούρ του καλοκαιριού

Πώς το στρες σας στερεί τον ύπνο σας

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε και τον Ρέιντερς

Γιώργος Κιμούλης: Με είχε παρασύρει η εξουσία του θιασάρχη – Έχω ξεπεράσει όρια, αλλά ξέρω να ζητάω συγγνώμη

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα της εβδομάδας

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 13 Ιουνίου