Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα "Ελάτε να μας συγκρίνετε" από το φροντιστήριο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΝΩΣΗΣ

Η Γνώση είναι δύναμη!

Μεγάλη είναι και φέτος η απήχηση του προγράμματος ''Ελάτε να μας συγκρίνετε'' που ξεκίνησε στις 23 Μαΐου!

Και αυτήν τη χρονιά δεκάδες μαθητές γνωρίζουν τους ανανεωμένους χώρους της Επιλογής Γνώσης  και έχουν την ευκαρία να βιώσουν την εκπαιδευτική εμπειρία που παρέχει με τον δικό του πρωτοποριακό τρόπο το φροντιστήριο και να την συγκρίνουν με προηγούμενες εμπειρίες τους,  εντελώς δωρεάν.

Υπενθυμίζεται πως το "Ελάτε να μας συγκρίνετε" είναι ένα πρόγραμμα που  δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και γονείς να δοκιμάσουν στην πράξη  την ποιότητα των υπηρεσιών του φροντιστηρίου, σε μία περίοδο κατά την οποία θα παραδίδονται   δωρεάν μαθήματα όλων των τάξεων και όλων των αντικειμένων, για όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

'Οπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου κ. Παντελής Μαυρίδης <<Η Επιλογή Γνώσης επιδιώκει τη σύγκριση και θα είναι δίπλα στους μαθητές της Πάτρας, δωρεάν, σε όλη την περίοδο των εξετάσεων με το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της. Γιατί η καλύτερη επιλογή γίνεται με γνώση>>!

''Ελάτε να μας συγκρίνετε'' λοιπόν, από το φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του  Φροντιστηρίου( Παντανάσσης 34) στα τηλέφωνα 2610-223399 και 6939115990 ή στο [email protected].

 Η Γνώση είναι δύναμη!

Διαβάστε επίσης