Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

 

Κριός
Ο Δίας ενώνει τον βόρειο κόμβο της Σελήνης και είναι μια εποχή θετικής αλληλεπίδρασης, μάθησης και καθοδήγησης. Αυτή η διέλευση σηματοδοτεί μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά. Μπορεί να υπάρξουν καλά νέα ή πολύτιμες συνδέσεις, οι οποίες είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Επίσης σήμερα οι σχέσεις μπορούν να λάβουν μια καλή ώθηση, καθώς ακούς και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Οι διελεύσεις προκαλούν όμορφα συναισθήματα και ευνοούν τη ζωή στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά. Είναι μια περίοδος βελτιωμένων συνθηκών διαβίωσης ή εργασίας και σχέσεων με άτομα με τα οποία περνάτε αρκετό χρόνο μαζί.

Ταύρος
Ο Δίας και ο βόρειος κόμβος της Σελήνης οδεύουν προς την ευθυγράμμιση τους στο ζώδιο σου και σε βοηθούν να γνωρίσεις ανθρώπους που τονώνουν την αυτοπεποίθηση σου ή σε ενθαρρύνουν να φτάσεις τις δυνατότητες σου. Η σημερινή μέρα ευνοεί την αγάπη. Οι άνθρωποι είναι πιο προσεκτικοί μαζί σου απ’ ότι συνήθως. Μπορεί κάλλιστα η ανεξαρτησία σου να ενισχύσει κατά κάποιον τρόπο την απήχηση σου στους άλλους. Θα υπάρξουν φιλικές ανταλλαγές που να σου δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας.

Δίδυμοι
Είσαι σε μια εξαιρετική περίοδο για να συνδεθείς με τις σωστές πληροφορίες, να αφήσεις πίσω σου ένα πρόβλημα ή να αποκτήσεις περισσότερη ηρεμία. Ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον βόρειο κόμβο της Σελήνης κι εσύ ανακαλύπτεις ευκαιρίες για να προχωρήσεις. Η μέρα μπορεί να είναι αρκετά ζεστή και φιλική με μια διέλευση Αφροδίτη – Δήμητρας στο παιχνίδι. Ευνοείται η ψυχαγωγία στο σπίτι, καθώς και τα οικογενειακά, επαγγελματικά και δημιουργικά θέματα. Δραστηριότητες που σε ηρεμούν και ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου είναι στο επίκεντρο. 

Καρκίνος
Αυτή μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή υποστήριξης και αναγνώρισης από έναν φίλο ή μια ομάδα, με τον Δία να ευθυγραμμίζεται με τον βόρειο κόμβο της Σελήνης. Οι συνδέσεις που κάνεις τώρα σου δείχνουν την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Επίσης σήμερα μπορείς να είσαι αρκετά δημοφιλής. Έχεις μια ισχυρότερη επιθυμία για ένωση ή την αίσθηση ότι ανήκεις σε άλλους και η προσωπικότητα σου είναι εξαιρετικά δοτική. Οι φίλοι είναι πηγή ιδιαίτερης ευχαρίστησης και ικανοποίησης αυτήν τη στιγμή και μπορείς να κάνεις τα πάντα για να κάνεις τους άλλους χαρούμενους.

Λέων
Με μια ευθυγράμμιση Δία – Κόμβου, σημαντικά γεγονότα μπορούν να περιβάλλουν θέματα καριέρας και γενικής κατεύθυνσης ζωής. Ελκύεσαι από ανθρώπους ή καταστάσεις που σε ενθαρρύνουν να αναπτυχθείς, να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση και να ανεβάσεις τους στόχους σου. Ενώ είσαι έτοιμη να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου αυτήν τη βδομάδα με αυτήν την πτυχή στο παιχνίδι θα καταβάλεις κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσεις μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να κάνεις με προθυμία κάποιες θυσίες για τους άλλους.

Παρθένος
Με μια ευθυγράμμιση Δία – Κόμβου μπορεί να υπάρξει πρόοδος, ανάπτυξη ή καλά νέα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή τις εκδόσεις. Μπορείς να συνδεθείς με τα σωστά άτομα και με πληροφορίες που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι κατευθύνεσαι προς το μέρος που θέλεις να πας. Μια διευρυμένη κοσμοθεωρία φιγουράρει έντονα. Επίσης ελκύεσαι από ανεπίσημες, συνεργατικές και αρμονικές δραστηριότητες σήμερα και οι ενέργειες της ημέρας υποστηρίζουν αυτά τα πράγματα. Προκύπτουν ευκαιρίες για φιλία και κοινή ευτυχία. Το να μοιράζεσαι τη δουλειά, τις ιδέες ή την πείρα σου με άλλους μπορεί να σε ανταμείψει.

Ζυγός
Με μια ευθυγράμμιση Δία – Κόμβου είναι καιρός να συνδεθείς με τους κατάλληλους πόρους ή τα εργαλεία ώστε να νιώσεις πιο ενδυναμωμένη ή να εξαλείψεις μια κακή συνήθεια. Είναι καιρός να αναγνωρίσεις τις προσκολλήσεις σου και να εξετάσεις τι μπορεί να κρατάς που σε εμποδίζει να αισθάνεσαι προσωπικά ισχυρή. Σήμερα μπορεί να συμβούν κάποιες συγκινητικές στιγμές ή να υπάρξουν ζεστές σκέψεις που αναζωογονούν το πνεύμα σου. Μια όψη Αφροδίτης – Δήμητρας επηρεάζει τη μέρα και δημιουργεί κοινωνικές ευκαιρίες από επαγγελματικές συναλλαγές ή σχέσεις. Η προσωπικότητα σου μπορεί να είναι το πρωταγωνιστικό στοιχείο στην καριέρα ή στη επιχείρηση σου και ο κύριος παράγοντας που συμβάλει στην ευτυχία σου.

Σκορπιός
Με τον Δία και τον Βόρειο Κόμβο της Σελήνης να ευθυγραμμίζονται, ανακαλύπτεις τις ανάγκες της σχέσης και διερευνάς το πως επηρεάζουν την αίσθηση της ανεξαρτησίας σου. Ισχυρές δυνάμεις σε προκαλούν να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου για να προχωρήσεις. Μέσω της συνεργασίας με τους άλλους θα αποκτήσεις την εσωτερική ισορροπία που απαιτείται για να πετύχεις τους προσωπικούς στόχους σου. Πιθανότατα θα δεις τι σε εμπόδισε να μοιραστείς τον εαυτό σου με άλλους με υγιείς τρόπους ή να δημιουργήσεις στενές συμμαχίες.

Τοξότη
Με τον Δία, τον πλανητικό σου κυβερνήτη να ευθυγραμμίζεται με το Βόρειο Κόμβο της Σελήνης η θετική ενέργεια είναι μαζί σου στη δουλειά και στις συνήθειες σου. Μπορεί να συνδεθείς με άτομα ή πληροφορίες που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη και τη βελτίωση σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι έχεις μεγάλη ζήτηση και η εργασία αυξάνεται ή βελτιώνεται. Το να διαμορφώσεις τα καθημερινά σου προγράμματα και τις ρουτίνες βρίσκεται στο επίκεντρο και συμβάλλει στην ανάπτυξη σου.

Αιγόκερος
Με μια ευθυγράμμιση Δία – Κόμβου είναι μια καλή στιγμή να κάνεις συνδέσεις. Μπορείς να επεκτείνεις τους προσωπικούς σου ορίζοντες μέσα από δημιουργικές προσπάθειες ή ρομαντικές σχέσεις. Είναι σημαντικό τώρα να βρεις τρόπους να απελευθερωθεί η πίεση και να αποτοξινωθείς. Σήμερα έχεις την τάση να προσελκύεις χρήσιμους ή ευγενικούς ανθρώπους και είσαι σε ιδιαίτερα καλή θέση για να δώσεις συμβουλές, να κάνεις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Οι ενέργειες της ημέρας ευνοούν τις συνεργασίες.

Υδροχόος
Καθώς ο Δίας πλησιάζει στην ευθυγράμμιση με το Βόρειο Κόμβο της Σελήνης, ένα κεντρικό θέμα στη ζωή σου είναι η ανάπτυξη της αίσθησης ασφάλειας ή οι προσκολλήσεις με την οικογένεια. Έχεις ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά έτσι ώστε οι νέες πληροφορίες που έρχονται διευρύνουν την προοπτική σου. Υπάρχει περισσότερη πίστη στη συναισθηματική σου ζωή και στην ικανότητα να ωριμάζεις μέσα από τις εμπειρίες σου. Προκύπτουν τυχερές συνδέσεις ή ευκαιρίες για τη βελτίωση της οικιακής σου ζωής ή των συνθηκών διαβίωσης.

Ιχθείς
Με τον Δία και τον Βόρειο Κόμβο σε ευθυγράμμιση μπορεί να προκύψουν όμορφες ευκαιρίες από ή με φίλους. Οι ειδήσεις, οι επικοινωνίες και οι πληροφορίες μπορούν να φέρουν μια νέα προοπτική στον τρόπο που συνδέεσαι με τους άλλους. Είναι μια δυνατή περίοδος για μάθηση, ανταλλαγή και σχέσεις. Στην πραγματικότητα, η δημοτικότητα σου μπορεί να εκτιναχτεί στα ύψη από τις ιδέες, τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου ή από τον αξιοσημείωτο τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς και συνδέεσαι. Δημιουργείς συνδέσεις με ανθρώπους και πληροφορίες που προάγουν τους στόχους μάθησης και δικτύωσης.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης