Αχαΐα: Σε εγρήγορση ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ για τις εκλογές - Αναμένεται επίσκεψη Μητσοτάκη τη 2η εβδομάδα του Ιουνίου

Την 2η εβδομάδα του Ιουνίου αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 να επισκεφθεί την Πάτρα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της δεύτερης εκλογικής μάχης, της 25ης Ιουνίου. Η οριστική ημερομηνία πρόκειται να "κλειδώσει" τις προσεχείς ημέρες.

Την ίδια στιγμή, σε ανακοινώσεις της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, γίνονται γνωστά τα εξής:

Προσωπική ευχαριστήρια επιστολή προς τα 870 στελέχη, μέλη και εθελοντές της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, που στάθηκαν μπροστά από κάθε κάλπη είτε ως τακτικοί, είτε ως αναπληρωματικοί αντιπρόσωποι, είτε ως επόπτες, απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην επιστολή του, ο Πρόεδρος της ΝΔ και ηγέτης μας Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνει:

"To εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής δικαίωσε τις προσπάθειες μας και "επικύρωσε" το όραμα μας για μια Ελλάδα παραγωγική, δίκαιη και ισχυρή.

Η προσωπική σου συμβολή στη μεγάλη νίκη της παράταξης μας ήταν καθοριστική. Ο αγώνας που δίνεται πάνω από τις κάλπες και μέσα στα εκλογικά κέντρα παίζει καταλυτικό ρόλο σε κάθε εκλογική μάχη.

Σε ευχαριστώ θερμά που ένωσες τις δυνάμεις σου μαζί μας. Η μάχη αυτή, ωστόσο, δεν έχει ακόμα τελειώσει. Σε λίγες ημέρες, θα κληθούμε να έχουμε την ίδια ηχηρή παρουσία και να συμβάλλουμε όσο περισσότερο μπορούμε για να αποκτήσει η χώρα μια σταθερή κυβέρνηση".

Κλιμάκια θα περιοδεύσουν ολόκληρη την Αχαΐα

Πριν από λίγο που ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και ο πρόεδρος Αχαΐας της ΔΕΕΠ ΝΔ Αντώνης Κουνάβης, ανακοίνωσε ότι δημιουργούνται τέσσερα (4) κλιμάκια, στα οποία αντίστοιχα επικεφαλής θα είναι ο ίδιος και οι τρεις (3) βουλευτές και στα οποία θα συμμετέχουν υποψήφιοι των τελευταίων εκλογών, πρώην βουλευτές, μέλη της ΔΕΕΠ, τομεάρχες και εθελοντές και θα ξεκινήσουν από την προσεχή Τρίτη 6 Ιουνίου, επισκέψεις που θα συνοδεύονται με εκδηλώσεις διαλόγου στις έδρες των πρώην δήμων της Αχαΐας και ειδικότερα σε Αίγιο, Ερινεό, Ροδοδάφνη, Διακοπτό, Αιγείρα, Ακράτα, Καλάβρυτα, Κλειτορία, Δάφνη, Τριπόταμα, Σταυροδρόμι, Χαλανδρίτσα, Κάτω Αχαΐα, Λάππα, Σαγέικα, Λουσικά καθώς και σε δεκάδες άλλα δημοτικά διαμερίσματα.

Στο σχεδιασμό της ΔΕΕΠ, πέραν από την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, θα προστεθούν επισκέψεις σε Πάτρα, Αίγιο, Καλάβρυτα και κάτω Αχαΐα, πρώην Υπουργών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με αντίστοιχες θεματικές εκδηλώσεις, το αναλυτικό πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Προχθές, Σάββατο, ξεκίνησε η πορεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας, σε ολόκληρη το νομό. Αφορά, επιπρόσθετα κλιμάκια, τα οποία θα επισκεφτούν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, προκειμένου να συνομιλήσουν με τους πολίτες και να διανείμουν το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία 2023 - 2027.

Προχθές Σάββατο, πρώτος σταθμός ήταν οι λαϊκές αγορές σε Μαρκάτο - Αγυιά και οι συνοικίες Βλατερό, Τρικάκη, Γούβα και Κάστρο στην Πάτρα.

Την Κυριακή, κλιμάκιο στελεχών με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη και με τη συμμετοχή του Προέδρου της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Γιώργου Κουτρουμάνη, μελών της ΔΕΕΠ, τομεαρχών και εθελοντών, βρέθηκαν και συνομίλησαν με τους πολίτες, διανέμοντας και τη κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, σε Χαλανδρίτσα, Φαρραί και δέκα ακόμα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Φαρρών.

-Την προσεχή Παρασκευή, συνεχίζοντας το διάλογο με τους πολίτες της Πάτρας, η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, θα διοργανώσει συγκέντρωση στα Ζαρουχλέικα, ενώ τη προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου, στις 11:30 το πρωί, διοργανώνει εκδήλωση διαλόγου στο Λεόντιο (καφέ - εστιατόριο Λίθος).

-Την προσεχή Πέμπτη, 1η Ιουνίου στις 8:00 μμ, στον ημιόροφο του εκλογικού κέντρου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μετεκλογική συνάντηση εθελοντών του Kεντρικού διαμερίσματος Πάτρας και των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων.

ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΧΑΪΑΣ: Οι πολίτες της Αχαΐας γύρισαν την πλάτη στο διχασμό και την τοξικότητα

Mε ενθουσιασμό και πίστη για το νικηφόρο αποτέλεσμα,  συνεχίζεται με αδιάκοπο ρυθμό, το οδοιπορικό της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας σε ολόκληρο το νομό. 

Χθες το απόγευμα, κλιμάκιο στελεχών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη, επισκέφτηκαν τις συνοικίες Πυροσβεστίου, Γούβας και Νέου Δρόμου, όπου συνομίλησαν με τους πολίτες και διένειμαν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την περίοδο διακυβέρνσης 2023-2027.

Σήμερα το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η περιοδεία σε καταστήματα της οδού Ακρωτηρίου στο Ψαροφάι, ενώ το απόγευμα το κλιμάκιο θα επισκεφτεί τα δημοτικά διαμερίσματα Σελλά, Αργυρά και Πιτίτσα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, στις ομιλίες του υπογράμμισε:

"Oι πολίτες της Αχαΐας, με τη ψήφο τους την προπερασμένη Κυριακή, γύρισαν την πλάτη στο διχασμό και την τοξικότητα. Ηττήθηκε ο διχασμός και κέρδισε η ενότητα, ηττήθηκε ο λαϊκισμός και κέρδισε ο συγκροτημένος πολιτικός λόγος που η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παράλληλα, υπογράμμισε, ότι πολλοί ίσως να αιφνιδιάστηκαν από το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα, αυτό όμως ήταν αποτέλεσμα της πολιτικής της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλε στο νομό, ολόκληρο το στελεχιακό δυναμικό.

- Σύσκεψη με βουλευτές και υποψηφίους των τελ. εκλογών

Ευρεία σύσκεψη, όπου θα καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα των καθημερινών δράσεων - παρεμβάσεων - εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, από την επόμενη Τρίτη 6 Ιουνίου και μέχρι τις εκλογές, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 31 Μαϊου στις 12:30 το μεσημέρι, στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. στην Πάτρα.

Προσκεκλημένοι είναι οι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσονας Φωτήλας και οι υποψήφιοι βουλευτές των πρόσφατων εκλογών Άγγελος Τσιγκρής, Έφη Γιαννιά, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, Νίκος Σπηλιόπουλος, Γιώτα Παυλοπούλου, Αθηνά Τραχήλη, Κατερίνα Καραφωτιά και Γιάννης Κουκουβέλας.

Τα τέσσερα κλιμάκια που θα δημιουργηθούν, θα ξεκινήσουν ένα νέο οδοιπορικό σε ολόκληρη την Αχαΐα, με εκδηλώσεις διαλόγου, συναντήσεις, επισκέψεις, συνομιλώντας με τους πολίτες μέχρι και στο πιο απομακρυσμένο οικισμό του νομού.

Μεθαύριο Πέμπτη, 1η Ιουνίου, συνεδριάζει η ΔΕΕΠ Αχαΐας με τη συμμετοχή των μελών και των τομεαρχών. Η συνεδρίαση, όπως έγινε και στις πρόσφατες εκλογές, θα είναι διαρκής και θα επαναλαμβάνεται καθημερινά μέχρι την παραμονή των εκλογών.

Τέλος, το βράδυ της Πέμπτης (8:00 μμ), στον ημιόροφο του εκλογικού κέντρου Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μετεκλογική συνάντηση εθελοντών από το Κεντρικό Διαμέρισμα Πάτρας και από τις Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις.

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου, θα οριστικοποιηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των επισκέψεων στην Αχαΐα του πρώην Υπουργού και βουλευτή κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ