Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό με την Λένα Δροσάκη

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό από την Λένα Δροσάκη, παραχώρησε πρόσφατα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως βρίσκεται σε μια φάση αναπροσαρμογής ενώ κύριο μέλημά του είναι ο γιος του.

«Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής, γιατί έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου. Το πιο βασικό τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Εκεί είναι η βάση, εκεί ξεκινάνε όλα και από εκεί ορίζονται. Πλέον η σκέψη μου και ό,τι κάνω και πράττω στην ζωή περιστρέφονται γύρω από εκείνον», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή των CoFounders στο YouTube.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Breakfast@Star». Δείτε το παρακάτω:

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έγιναν ζευγάρι στα τέλη του 2018. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020, ενώ ένα περίπου μήνα μετά ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αναστάσης. Ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα στον χώρο της σόουμπιζ τον περασμένο Απρίλιο.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife, η κρίση στη σχέση του ζευγαριού ήρθε μετά τον αγώνα που έδωσε η Λένα Δροσάκη με το κίνημα #metoo και κατά τη διάρκεια της δικής για την υπόθεση Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός είναι ένα από τα πρόσωπα που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στάθηκε στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Τάκη Τζαμαργιάς μίλησε στην Real Life και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ίσως αυτή η συσσωρευμένη ένταση να τους δημιούργησε πρόβλημα. Τόσο ως ζευγάρι, αλλά και ως επαγγελματίες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση έχουν άψογη συνεργασία. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι οριστικό χωρισμό και να καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα».