Συνετρίβη στα Σπάτα από την ΑΕΚ Β' η Παναχαϊκή

Την 6η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα που αναμφισβήτητα δεν εξελίσσεται καλά, πανηγύρισε με πρωταγωνιστή τον Γερολέμου η ΑΕΚ Β', η οποία νίκησε στα Σπάτα με 4-1 την προβληματική Παναχαϊκή.

Η ΑΕΚ Β' κυριάρχησε στο 20λεπτο. Πίεσε την Παναχαϊκή και στο 19' είχε μεγάλη στιγμή για το 1-0 με τον Κοσίδη. Οι Πατρινοί έβγαλαν αντίδραση και στο 29' είχαν καλή στιγμή με τον Στασινόπουλο με το 0-0 να παραμένει. 

Μετά το 30', όμως, οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου τα ηνία και είχαν δύο καλές στιγμές με Μαχαίρα (30') και Κοσίδη (35'). Το 1-0 φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου και εν τέλει ήρθε στο 37'. Ο Γερολέμου με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ Β' μπήκε με ορμή και στο β' μέρος και επί της ουσίας «καθάρισε» το ματς στο 54'. Με δημιουργό τον σκόρερ, Γερολέμου και εκτελεστή τον Μαχαίρα οι «κιτρινόμαυροι» έφθασαν στο 2-0.

Η Παναχαϊκή δεν μούδιασε. Προσπάθησε να αντιδράσει και στο 58' έφθασε κοντά στη μείωση του σκορ. Από κάθετη του Χαντί, ο Μπουρλάκης πέρασε τον Θεοχάρη, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι Πατρινοί επέμειναν και κατάφεραν να μειώσουν στο 60' με σουτ του Μπουρλάκη εκτός περιοχής.

Η ΑΕΚ Β', όμως, δεν είχε διάθεση να χαρίσει κάτι στο ματς και στο 70' έφθασε στο 3-1 με ωραία κεφαλιά του Τζούντα Γκαρσία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Παναχαϊκή άγγιξε το 3-2 με την κεφαλιά του Ρουγκάλα να σταματά στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν το 4ο γκολ και αυτό ήρθε στο 87' με κεφαλιά του Χριστόπουλου έπειτα από σέντρα του Γερολέμου με το 4-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

ΑΕΚ Β': Θεοχάρης, Λάτσι, Ντάικο (64' Σκόνδρας), Χατζηκυριάκος, Σταμούλης, Παρράς, Γερολέμου, Ραντόνια, Απ. Χριστόπουλος, Κοσίδης(57' Τζ. Γκαρσία), Μαχαίρας.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Λιοφάγος, Τοπάλ (58' Αντωνιάδης), Λαρέα, Ρουγκάλας (76' Τσακμάκης), Στασινόπουλος (52' Παπαχρονόπουλος), Χαντί (76' Σίλβα), Ζυγκερίδης, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Κάρλος
Διαιτητής: Χουλιάρας (Εύβοιας) Βοηθοί: Βιτσεντζάτος, Καλλής (Ανατ. Αττικής)

sdna.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ