Απάντηση της Κατερίνας Σολωμού σε αναληθές δημοσίευμα: «Τους προκαλεί πανικό η άνοδος του ΠΑΣΟΚ»

 

Σε ανακοίνωσή της η καθηγήτρια Ιατρικής και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Σολωμού, επισημαίνει:

Φαίνεται  ότι η μεγάλη εκλογική άνοδος του ΠΑΣΟΚ τόσο στο νομό, όσο και στη χώρα έχει προκαλέσει πανικό σε όσους το αντιπαλεύουν. Γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες πρακτικών ανάδειξης ανύπαρκτων θεμάτων και εντάσεων που μόνο στόχο έχουν την τροχοπέδη της  πορείας μας.   

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ με τίτλο «ο Γιώργος , η επιστολή και η δυσφορία όλων» που αναφέρεται σε δήθεν εντάσεις για την παρουσία και τον χαιρετισμό του κ. Γεωργίου Παπανδρέου στη προεκλογική μου συγκέντρωσή στερείται οιασδήποτε αληθείας. Θα περιμέναμε από το συντάκτη τον έλεγχο και τη διασταύρωση των «πληροφοριών» που λαμβάνει από τις  φερόμενες «πηγές» του .      

Η  παρουσία του κ. Γεωργίου Παπανδρέου στην προεκλογική μου συγκέντρωση και ο χαιρετισμός που απηύθυνε αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή. 

Απορώ επιπροσθέτως  πως η θεσμική και επιβεβλημένη παρουσία και ο χαιρετισμός του Γραμματέα της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας στην προεκλογική μου  συγκέντρωση που αποτελεί για μένα ελάχιστο δείγμα  σεβασμού στα κομματικά όργανα και την αναγνώριση της προσφοράς τους στον μεγάλο αγώνα που δίνουμε βαπτίστηκε από το συντάκτη του άρθρου  σαν «μεσοβέζικη λύση» . 

Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα  για τη μεγάλη νίκη του Κινήματος και την αναγέννηση της χώρας.          

 

Διαβάστε επίσης