Ο Τσιτσιπάς μίλησε για τη σχέση του με την Αλίσα Λέμαν και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στη συνέντευξη Τύπου για το Roland Garros, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλήθηκε να απαντήσει για τη σχέση του με την Αλίσα Λέμαν, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου του Roland Garros για τη σχέση του με την Αλίσα Λέμαν που παίζει στην Άστον Βίλα, με τον ίδιο να αναφέρει ότι είναι απλά φίλοι.

“Είμαι υποστηρικτής της Άστον Βίλα. Πάντα την υποστήριζα. Η Αλίσα είναι μια εξαιρετική αθλήτρια που παίζει καταπληκτικά. Πάντα είχα στο μυαλό μου να έχω φίλους από διαφορετικά σπορ και με διαφορετικά προφίλ.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που παίζει μπάσκετ και τα λέμε αρκετά συχνά. Και θέλω να κάνω το ίδιο και με το άλλο φύλλο. Για μένα αποτελεί πηγή έμπνευσης και τόσο όμορφο να μιλάω για πράγματα που δεν έχω συνηθίσει και έχει εξελιχθεί σε μια ωραία φιλία.

Είναι καλό να έχεις τέτοια συμπεριφορά κόντρα σε άλλους αθλητές και να τους εύχεσαι ότι καλύτερο για την υγεία τους. Επίσης είναι ωραίο να μιλάς ανοιχτά για όσα μας συμβαίνουν, για όσα παλεύουμε, για την κριτική που δεχόμαστε. Το να έχω φίλους σημαίνει πολλά για μένα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο”, δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε και για τα όσα έγιναν στη Ρώμη και στον προημιτελικό με τον Μεντβέντεφ όταν έδιωξε τη μητέρα του από το box του, με τον ίδιο να τονίζει: “Δεν έχω κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό”.

πηγή