ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης κρατάει την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης – Εκτός Βουλής ο Καστανίδης

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό το ΠΑΣΟΚ θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μετά την απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη για την έδρα, εκτός κοινοβουλίου μένει ο πολύπειρος πολιτικός Χάρης Καστανίδης, ο οποίος έλαβε την περασμένη Κυριακή 7.584 ψήφους.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε κατέβει και στον νότιο τομέα της Αθήνας, εκεί όπου πήρε έδρα το ΠΑΣΟΚ και πλέον βουλευτής θα ορκιστεί ο Παύλος Χρηστίδης ο οποίος έλαβε 9.391 ψήφους.

Την έδρα παίρνει και η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, Βάτσινα Ελένη αλλά και ο Φραγκίσκος Παρασύρης καθώς κι εκεί επικεφαλής ήταν ο Ν. Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ πήρε 2 έδρες.

Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δείχνει μια διάθεση για ανανέωση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και μια διατήρηση των ισορροπιών μέσα στο κόμμα. Αλλά δείχνει και τη διάθεση του κ. Ανδρουλάκη να δώσει όλες τις δυνάμεις του στη Θεσσαλονίκη όπου τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ικανοποιητικά.