Έφοδος της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη - 5 συλλήψεις ανήλικων μελών συμμοριών

Σε 5 συλλήψεις προχώρησε σήμερα Παρασκευή (26.5.2023) το πρωί η Ασφάλεια Αθηνών στην Πολυτεχνειούπολη. Πρόκειται για ανήλικους που συνδέονται με τη συμμορία που εξαρθρώθηκε τον περασμένο χειμώνα και χρησιμοποιούσε τις φοιτητικές εστίες ως ορμητήριο για παράνομες πράξεις.

Πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφαλείας Αθηνών σήμερα το πρωί στην Πολυτεχνειούπολη, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι 5 ανήλικοι που συνδέονται με τη συμμορία σε κτίριο των φοιτητικών εστιών.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία 14 συλληφθέντων των συμμοριών της Πολυτεχνειούπολης, όπου χρησιμοποιούσαν τις φοιτητικές εστίες ως ορμητήριο για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές της Αττικής.

Όλα όσα συνέβησαν στην Πολυτεχνειούπολη

Φως στα όσα συνέβαιναν με τα προσκλητήρια κακοποιών άρχισε να πέφτει τον περασμένο Ιούνιο, όταν οι αστυνομικοί έπιασαν έναν 26χρονο Αλβανό για 6 ληστείες σε Παπάγου, Γλυφάδα και Παλαιό Φάληρο.

Μαζί με τους συνεργούς του, είχε χρησιμοποιήσει μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, που αργότερα μπήκε στην Πολυτεχνειούπολη.

Από την έρευνα προέκυψε ότι μέλη της συμμορίας, είχαν προσκληθεί από την Αλβανία και είχαν φτάσει στην Ελλάδα, με αποκλειστικό σκοπό τη διάπραξη εγκληματικών ενεργειών.

newsit.gr