Γιάννης Αϊβάζης: «Γνωριστήκαμε με τη Μαρία Κορινθίου όταν είχαμε και οι δύο σχέση»

Στην εκπομπή «Μαμά – δες», στην ΕΡΤ 2 μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος αναφέρθηκε στη γνωριμία και τον έρωτα του με τη Μαρία Κορινθίου ενώ αποκάλυψε στην Τζένη Θεωνά ότι όταν γνωρίστηκε με τη γυναίκα της ζωής του, βρίσκονταν και οι δύο σε σχέση.

«Γνωριστήκαμε στην Κύπρο όταν εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ πρώτης και δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει: «Γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία». Αυτό ήταν. Ήταν κάτι ωραίο και μαγικό. Είχε η Μαρία σχέση τότε, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο και υπήρξε αυτή η έλξη. Μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Όσο για το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, ο Γιάννης Αϊβάζης επεσήμανε: «Αν είναι όπως το θέλουμε εμείς κι αν μας ικανοποιεί, και όχι απλά να είναι κάτι για να είναι, μπορεί και να το κάνουμε».

Τον Ιανουάριο του 2008 η Μαρία Κορινθίου έκανε σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και μερικούς μήνες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Ισμήνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 στην Ανάβυσσο και ζει μέχρι σήμερα ενωμένο και ευτυχισμένο μαζί με την 13χρονη κόρη του, Ισμήνη.

govastileto.gr