Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

26/05/2023 | 16:02

Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Ιαπωνία σήμερα, Παρασκευή  στις 7:03 μ.μ (τοπική ώρα).

Όπως ανακοινώθηκε το εστιακό βάθος του ήταν στα 50 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του εντοπίστηκε στην ανατολική επαρχία Chiba. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην ιαπωνική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Ο σημερινός σεισμός έρχεται μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 Ρίχτερ που έπληξε την επαρχία Ishikawa , σκοτώνοντας έναν άνδρα και τραυματίζοντας αρκετούς άλλους.

 

ΠΗΓΗ

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)