Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Απαράδεκτη η απώλεια της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης από την 1η Ιουνίου

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, αναφέρονται τα εξής:

Η συντριπτική πλειοψηφία των μικρομεσαίων εμπορικών και γενικά επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών έχουν υποστεί βαρύ οικονομικό πλήγμα τόσο από την υπερδεκαετή οικονομική κρίση όσο και από τις συνέπειες της πανδημίας και του τελευταίου κύματος ακρίβειας σε ενέργεια και πολλά αγαθά. 

Μέσα σ’ αυτό το ζοφερό κλίμα χιλιάδες συνάδελφοι από την 1 Ιουνίου χάνουν το  θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα για παροχή ιατροφαρμακευτικής κάλυψης εφ’ όσον έχουν οφειλές στον ΕΦΚΑ.

Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και είναι αδιανόητο να αποκλείονται για οποιοδήποτε λόγο συμπολίτες απ’ αυτό. 

Ζητάμε άμεσα να δοθεί παράταση ασφαλιστικής ικανότητας για όλους τους μη μισθωτούς ασφαλισμένους στον ΕΦΚΑ και να δοθεί  δυνατότητα ευνοϊκών ρυθμίσεων σε τουλάχιστον 120 δόσεις χωρίς τόκους και προσαυξήσεις.

Ζητάμε άμεσα λύση.

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ