Η Άννα Κορακάκη βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης

26/05/2023 | 11:50

Η Άννα Κορακάκη έχει πραγματοποιήσει μία σειρά από εξαιρετική εμφανίσεις και το 2023, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι.

Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του Ρίο, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10 μέτρα στο αεροβόλο πιστόλι τη φετινή σεζόν, ενώ κατέκτησε επίσης το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο Κύπελλο στο Μπακού και την Αίγυπτο. Η Κορακάκη έχει μάλιστα εξασφαλίσει ήδη και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Κάπως έτσι, βρέθηκε και στην πρώτη θέση, στο ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σκοποβολής, έχοντας 8125 βαθμούς, έναντι 5518 βαθμών της δεύτερης Αρούνοβιτς από τη Σερβία. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια έχει επίσης 5500 βαθμούς στην Ολυμπιακή κατάταξη, με τη Βερόνικα Μάγιορ από την Ουγγαρία να ακολουθεί με 4450 βαθμούς.

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της