Το… αποκαλυπτικό ατύχημα της Heidi Klum στο κόκκινο χαλί των Καννών

26/05/2023 | 11:14

 

Η «καρδιά» του κινηματογράφου αυτές τις μέρες χτυπάει στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου δεκάδες μεγάλες προσωπικότητες δίνουν το παρών. Ανάμεσά τους και το μοντέλο Heidi Klum, που καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί είχε ένα στιλιστικό ατύχημα.

Το 49χρονο μοντέλο εμφανίστηκε λαμπερό, στην προβολή της γαλλικής ταινίας «La Passion De Dodin Bouffant», με ένα τολμηρό κίτρινο φόρεμα που είχε έντονο κόψιμο στο ντεκολτέ και βαθύ σκίσιμο στον μηρό.

Όπως πόζαρε για τους φωτογράφους, κουνώντας τα χέρια της, αναδεικνύοντας τις πτυχώσεις του φορέματός της, το στήθος της αποκαλύφθηκε με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν τη στιγμή.

Την προηγούμενη ημέρα, η Heidi Klum είχε εξοργίσει τους VIP παριστάμενους στον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου, καθώς κατά την παρουσία της στο γήπεδο και στο τμήμα των επισήμων, έκανε απαξιωτικά σχόλια για τα αφεντικά της ομάδας, ενώ έδειχνε μεθυσμένη.

Το... αποκαλυπτικό ατύχημα της Heidi Klum στο κόκκινο χαλί των Καννών

https://www.zougla.gr/

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου