Υπόθεση Πάτρας: Ποιος υποψήφιος βουλευτής θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της μητέρας

 

Πάνω από 24 υγειονομικοί, γιατροί και νοσηλευτές από τα 2 μεγαλύτερα νοσοκομεία της Πάτρας, έχουν ανέβει στο βήμα του μάρτυρα στην πολύκροτη δίκη με κατηγορούμενη την 34χρονη μητέρα.

Όλοι τους ήταν καταπέλτης για τη συμπεριφορά της κατηγορούμενης, καταθέσεις που προκάλεσαν αρκετές φορές το μένος του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Ποιος είναι όμως ο μοναδικός υγειονομικός από νοσοκομείο της Πάτρας που έχει κληθεί από την ίδια την κατηγορούμενη για να καταθέσει υπέρ της;

348358832_603010858457894_6926360909040003210_n.jpg

Είναι ο φυσιοκοθεραπευτής Σπύρος Τσιρώνης, γνωστός στην Πάτρα από τη θέση του στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, αλλά πλέον και από την ενασχόλησή του με την πολιτική.

Είναι ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος με το πατριωτικό κόμμα “Νίκη” και εν δυνάμει βουλευτής, αφού σε περίπτωση που το κόμμα μπει στη Βουλή, πιθανότατα θα εκλέξει βουλευτή στην Αχαΐα.

Διευθυντές κλινικών, εντατικολόγοι και πανεπιστημιακοί γιατροί είναι οι υγειονομικοί της Πάτρας που κλήθηκαν στο δικαστήριο και κατέθεσαν ότι η μικρή Τζωρτζίνα ήταν ένα υγιέστατο παιδί, χωρίς κανείς να μπορεί να αποδόσει σε παθολογικά αίτια τον θάνατό της. Η κατηγορούμενη από την πλευρά της επιστρατεύει από υγειονομικούς, τον Σπύρο Τσιρώνη.

Ο μάρτυρας υπεράσπισης της 34χρονης ήταν από τις ηγετικές μορφές των αρνητών του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην Πάτρα. 

Ο ίδιος ήταν μπροστάρης σε κινητοποιήσεις έξω από τα νοσοκομεία της Πάτρας υγειονομικών σε αναστολή, καλώντας σε ξεσηκωμό.

tsironis.png

ΦΩΤΟ: Σε κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Εκτός από τη συμμετοχή του σε κινητοποιήσεις, ενδεικτικά είναι τα όσα ανεβάζει ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα Νίκη, στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

unnamed_12.jpg

Σε άλλη του ανάρτηση στο facebook ο μάρτυρας υπεράσπισης της κατηγορούμενης εκτοξεύει απειλές εναντίον των επιστημόνων και τους καλεί να λογοδοτήσουν επειδή μίλησαν για την αναγκαιότητα του εμβολίου ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία…

unnamed_15.jpg

unnamed_14.jpg

Ενώ δε λείπουν και οι αναρτήσεις με ειρωνεία…. “ΣΣΣ ακούστε τους ειδικούς", γράφει, ανεβάζοντας βίντεο με τις ανακοινώσεις της καθηγήτριας παιδιατριακής λοιμωξιολογίας Βάνας Παπαευαγγέλου.

unnamed_16.jpg

Πολυγραφότατος είναι και για το κόμμα στο οποίο εντάχθηκε, τη "Νίκη". “Έρχου και ίδε” λέει στους ψηφοφόρους του….

unnamed_17_0.jpg

Ο Σπύρος Τσιρώνης είναι ο μοναδικός υγειονομικός δημόσιου νοσοκομείου που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 12 μαρτύρων υπεράσπισης της κατηγορούμενης.

Ανάμεσά τους η μητέρα, η αδερφή και ο πατριός της, αλλά και η ιατροδικαστής “πυρηνικό όπλο”, Ουρανία Δημακοπούλου.

Διαβάστε επίσης