Ο Κώστας Πελετίδης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο του μικρούς ρομποτιστές

Μαθητές από σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας και τους εθελοντές προπονητές τους που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο της Κρήτης κατακτώντας τρία (3) χρυσά, δύο (2) αργυρά και τρία (3) χάλκινα μετάλλια, υποδέχθηκαν σήμερα (Πέμπτη 25 Μάη) στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ασπράγκαθος.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς για την επιτυχημένη προσπάθεια και παρουσία και καλωσορίζοντάς τους στο Δημαρχείο τους είπε ότι αυτό είναι το σπίτι τους και ότι εκείνοι είναι που αύριο θα αναλάβουν τα ηνία της πόλης. 

Στο διάλογό του με τους μικρούς ρομποτιστές ο Δήμαρχος υπογράμμισε τη σημασία της συλλογικής τους προσπάθειας προτρέποντάς τους για συλλογική δράση και συνεργασία, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους, με στόχο το αποτέλεσμα να επιστρέφει πίσω στην κοινωνία. 

Από την πλευρά τους τα παιδιά και οι προπονητές τους που είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου, περιέγραψαν την εμπειρία τους και τη συλλογική δράση που βίωσαν στην Ολυμπιάδα με αποτέλεσμα να πετύχουν να ανέβουν στο βάθρο νικητές.

Στην Ολυμπιάδα συμμετείχαν περισσότερες από 30 χώρες.

 

Διαβάστε επίσης