Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ: Οι πολίτες της Αχαΐας επαναβεβαιώνουν με την ψήφο τους την αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ

Στους ρυθμούς των νέων εκλογών κινείται η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Μετά τις διαδοχικές συσκέψεις όπου αναλύθηκε και το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα για τον Νομό ξεκίνησε από σήμερα η επαναλειτουργία των Εκλογικών Κέντρων σε Πάτρα, Αίγιο καθώς και όλων των περιπτέρων σε ολόκληρο τον Νομό. 

Κυρίαρχη άποψη όλων πλέον στην οργάνωση είναι ότι σε κάθε εκλογή η κάλπη είναι άδεια. Πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, εφόσον οι πολίτες επιθυμούν να επαναβεβαιώσουν την απόφαση που ουσιαστικά πήραν στις προηγούμενες εκλογές. Το πρώτο δίλημμα είναι η αυτοδυναμία και αυτό δεν μπορεί να επιτρέψει κανέναν απολύτως εφησυχασμό. Το βασικό ζητούμενο είναι πως θα κυβερνηθεί ο τόπος. Η εκτίμηση των στελεχών της Δ.Ε.Ε.Π. είναι ότι οι πολίτες δε ψηφίζουν για το ποιος θα είναι Αντιπολίτευση.  Οι ισχυρές και σταθερές κυβερνήσεις είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τις μεγάλες αλλαγές και ότι σε αυτές τις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσουμε ποιος θα είναι Κυβέρνηση. Αν το βασικό  ζητούμενο των συμπολιτών είναι να επανεπιβεβαιώσουν την αυτοδύναμη κυβέρνηση, τους καλούμε να ξαναψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία και να μην ασχοληθούν τόσο με το τι γίνεται στην αντιπολίτευση. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτοδυναμία την επόμενη μέρα, για να μην  μπλέκουμε ξανά σε περιπέτειες που θα μπορούσαν να προκύψουν αν η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αυτοδύναμη. Σε αυτή τη δύσκολη μάχη όλα τα στελέχη, οι εθελοντές μαζί με τους τρεις επανεκλεγέντες Βουλευτές και όσους/ες συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της 21ης Μαΐου θα δώσουν το σκληρό αγώνα ώστε να είμαστε ακόμα περισσότεροι στην Αχαΐα στη νέα κάλπη για να είναι ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης που μετείχε σήμερα σε οργανωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα μιλώντας το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό υπογράμμισε ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει να πορεύεται με οδηγό τη γλώσσα της αλήθειας και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχτισε,  με την ειλικρινή αυτοκριτική και την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση. Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει αποφασισμένη να φέρει στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου που έχει ανοίξει στην Αχαΐα τα προβλήματα των πολιτών και τις προτάσεις που ήδη κατέθεσε για το μέλλον. Για καλύτερους μισθούς, περισσότερες θέσεις εργασίας, καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες υγείας με αναβαθμισμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης, αποτελεσματικότερο κράτος δίπλα στον πολίτη, μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων. Και βέβαια για μια Ελλάδα ακόμη πιο ισχυρή και ασφαλή στο  αβέβαιο διεθνές περιβάλλον των εξωγενών κρίσεων και των εξ ανατολών προκλήσεων. Μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά. 

Από το Δήμο Ερυμάνθου επαναρχίζουν το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Μαΐου οι περιοδείες της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κλιμάκια στα οποία συμμετέχουν μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., Τομεάρχες και Εθελοντές θα επισκεφθούν όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, θα συνομιλήσουν με τους πολίτες και θα μοιράσουν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία 2023 – 2027.

Η πρώτη μετεκλογική συγκέντρωση Εθελοντών του Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας και των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 8 το βράδυ στον ημιόροφο του Εκλογικού Κέντρου Πάτρας".

 

 

 

Διαβάστε επίσης