Ξεκίνησε η τοποθέτηση 7 νέων seatracks στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας

Η Π.Δ.Ε. διασφαλίζει το δικαίωμα των ατόμων με κινητική αναπηρία

Ξεκίνησε σταδιακά από την προηγούμενη εβδομάδα η τοποθέτηση των 7 seatracks στις πολυσύχναστες παραλίες Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αιγιάλειας, Βασίλη Χριστόπουλο βρέθηκαν στην πρώτη εγκατάσταση του μηχανήματος στην περιοχή του Ελαιώνα.

Η Π.Δ.Ε. διασφαλίζει το δικαίωμα των ατόμων με κινητική αναπηρία, καθώς και των ηλικιωμένων, που, λόγω ηλικίας δυσκολεύονται να απολαύσουν τα θαλάσσιο μπάνιο τους. Ενισχύει την ίση συμμετοχή τους στην κοινωνική δραστηριότητα, ενώ σε συνεργασία με τους δήμους της περιφερειακής ενότητας Αχαΐας προχωρά σταδιακά στην εγκατάσταση και των υπολοίπων sea track.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος, δήλωσε σχετικά: «Ζητάω από όλους να σεβαστείτε το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία, μην αφήνετε τα παιδιά σας ανεξέλεγκτα, και να θεωρούν ότι είναι παιχνίδι. Είναι το χρήσιμο εργαλείο για την ισοτιμία και την πρόσβαση στην χαρά της ακρογιαλιάς. Σύντομα θα συνεχίσουμε και με τα υπόλοιπα sea track, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες του Νομού μας να είναι προσβάσιμες από όλους»

20230525_mponanos_seatrack_4.jpg

Διαβάστε επίσης