Πόπη Τσαπανίδου: “Δεν παραιτούμαι, αυτά είναι αστειότητες”

25/05/2023 | 13:38

“Δεν παραιτούμαι”, σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου, τις φήμες που πυροδότησε η πλήρης εξαφάνισή της από τη δημοσιότητα από την επομένη της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, που ήταν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, δεν εμφανίστηκε ούτε στο Προεδρικό Μέγαρο χθες Τετάρτη, στη σύσκεψη των Αρχηγών, όπου συνήθως οι πολιτικοί αρχηγοί προσέρχονται συνοδευόμενοι από τους εκπροσώπους τους- ο κ. Μητσοτάκης ήταν με τον Δημήτρη Τσιόδρα, διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Μαξίμου- ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα η εξαφάνισή της ήταν από τα πιο δημοφιλή θέματα στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ αμέσως μετά άρχισαν και τα σενάρια για παραίτηση και οι πληροφορίες για ομάδες εντός του ΣΥΡΙΖΑ που της χρεώνουν την ήττα και ζητούν την παραίτησή της.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η κυρία Τσαπανίδου έχει υποβάλει την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή. Σε τηλεοπτικές εκπομπές γινόταν λόγος για πιέσεις που δέχεται ο κ. Τσίπρας από την ομάδα των 53 να “παραιτήσει” την κ. Τσαπανίδου, αφού δεν στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων του ρόλου της και δεν έχει πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά είναι πρόσωπο life style.

Πόπη Τσαπανίδου: Δεν παραιτούμαι, αυτά είναι αστειότητες

Μετά από ένα 3ήμερο φημών και σεναρίων, η κ. Τσαπανίδου εμφανίστηκε σήμερα και διέψευσε μέσω διαρροών την παραίτησή της, σημειώνοντας ότι οι σχετικές πληροφορίες είναι “αστειότητες”.

Μάλιστα υπήρξαν και διαρροές από το επίσημο κόμμα, σημειώνοντας ότι η Πόπη Τσαπανίδου μένει κανονικά στη θέση της, σε πείσμα των όσων γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες, ενώ στελέχη της Κουμουνδούρου απέδιδαν τα σενάρια σε κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο να δημιουργήσουν εικόνα διάλυσης για τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΠΗΓΗ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο