Πόπη Τσαπανίδου: "Δεν παραιτούμαι, αυτά είναι αστειότητες"

Διέψευσε την παραίτησή της

"Δεν παραιτούμαι", σχολίασε η Πόπη Τσαπανίδου, τις φήμες που πυροδότησε η πλήρης εξαφάνισή της από τη δημοσιότητα από την επομένη της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, που ήταν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, δεν εμφανίστηκε ούτε στο Προεδρικό Μέγαρο χθες Τετάρτη, στη σύσκεψη των Αρχηγών, όπου συνήθως οι πολιτικοί αρχηγοί προσέρχονται συνοδευόμενοι από τους εκπροσώπους τους- ο κ. Μητσοτάκης ήταν με τον Δημήτρη Τσιόδρα, διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Μαξίμου- ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα η εξαφάνισή της ήταν από τα πιο δημοφιλή θέματα στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ αμέσως μετά άρχισαν και τα σενάρια για παραίτηση και οι πληροφορίες για ομάδες εντός του ΣΥΡΙΖΑ που της χρεώνουν την ήττα και ζητούν την παραίτησή της.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η κυρία Τσαπανίδου έχει υποβάλει την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή. Σε τηλεοπτικές εκπομπές γινόταν λόγος για πιέσεις που δέχεται ο κ. Τσίπρας από την ομάδα των 53 να "παραιτήσει" την κ. Τσαπανίδου, αφού δεν στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων του ρόλου της και δεν έχει πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά είναι πρόσωπο life style.

Πόπη Τσαπανίδου: Δεν παραιτούμαι, αυτά είναι αστειότητες

Μετά από ένα 3ήμερο φημών και σεναρίων, η κ. Τσαπανίδου εμφανίστηκε σήμερα και διέψευσε μέσω διαρροών την παραίτησή της, σημειώνοντας ότι οι σχετικές πληροφορίες είναι "αστειότητες".

Μάλιστα υπήρξαν και διαρροές από το επίσημο κόμμα, σημειώνοντας ότι η Πόπη Τσαπανίδου μένει κανονικά στη θέση της, σε πείσμα των όσων γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες, ενώ στελέχη της Κουμουνδούρου απέδιδαν τα σενάρια σε κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο να δημιουργήσουν εικόνα διάλυσης για τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης