Δημήτρης Βίτσας: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα»

«Σαφέστατα και ο Αλέξης Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα» σημείωσε ο Δημήτρης Βίτσας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ωστόσο σημείωσε πως τώρα δεν είναι η ώρα να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα στον ΣΥΡΙΖΑ.  

Μιλώντας σε εκπομπή του του ΣΚΑΙ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Βίτσας σημείωσε ότι «είναι πολύ νέος ακόμα, είναι μόλις 49 ετών, κάποιοι ξεκινάνε τώρα την πολιτική τους καριέρα». Παράλληλα υπενθύμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος που έκανε το κόμμα κυβέρνηση, ανεβάζοντας εντυπωσιακά τα ποσοστά του.

 

«Σαφέστατα και αυτός έχει ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο για την επόμενη πορεία του κόμματος, δηλαδή αν θέλει να παραμείνει ή αν θέλει να φύγει» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ποιος φταίει.

Για τα «φίλια πυρά» και τις δηλώσεις Παπαδημούλη σχολίασε: «Η συλλογικότητα για ένα αριστερό κόμμα είναι πάντοτε το επιδιωκόμενο, όμως στην παρούσα στιγμή δεν είναι αυτό το αντικείμενο» ενώ πρόσθεσε «Δεν χρειαζόμαστε εκ των έσω βολές, οι οποίες βοηθάνε και τις εκ των έξω βολές».