Πάνος Μουζουράκης: Έτοιμος να γίνει γαμπρός

 

Ο Πάνος Μουζουράκης ντύνεται γαμπρός το Σάββατο 27 Μαΐου και ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη, λίγoυς μήνες πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Ο γάμος θα τελεστεί στο παραθαλάσιο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και θα ακολουθήσει δεξίωση στο Κτήμα Σαλιαρέλη στην Αίγινα.

Λίγα 24ωρα πριν από τον γάμο του μιλά στην κάμερα, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube με τίτλο «Υπομνημονεύματα».

Γάμος μακρία από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο γνωστός τραγουδιστής για άλλη μια φορά, ζητά να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του γάμου μακριά από τα media.

«Είναι προσωπική στιγμή κι ας φαίνεται του τρελού ότι με παντρεύεται το πλάσμα αυτό. Σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς, που θα ήθελα μια χάρη να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ τη μέρα αυτή να ζήσω».

Μάλιστα σε αρκετά σημεία και με τις ιδιαίτερες ατάκες του, ο Πάνος Μουζουράκης περνά  τα μηνύματά του, διορθώνοντας μάλιστα το ρεπορτάζ που ήθελε να παντρεύεται με έξι κουμπάρους.

Όπως επισημαίνει, οι κουμπάροι στον γάμο του θα είναι πέντε και όχι έξι, ενώ σκέφτηκε για έκτο κουμπάρο να πρότεινε τον πατέρα Αντώνιο.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης