Λευτέρης Λαζάρου: «Διαγνώστηκε με καρκίνο τον Απρίλιο και πέθανε τον Αύγουστο»

25/05/2023 | 08:23

 

 

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Λευτέρης Λαζάρου, το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μέσα σε όλα, δε, ο αγαπημένος μας μάγειρας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την απώλεια του πατέρα του.

«Ήταν ένας καρκίνος που ξεκίνησε τον Απρίλιο και πέθανε τον Αύγουστο»

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Λαζάρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η απώλεια του πατέρα για το επάγγελμα… ευτυχώς διορθώθηκε με πολύ τσαγανό, θα έλεγα. Η απώλεια όμως του πατέρα είναι μεγάλη. Δεν ήταν ξαφνική αλλά ήταν έξι μηνών. Ήταν ένας καρκίνος που ξεκίνησε τον Απρίλιο και πέθανε τον Αύγουστο».

«Δεν μπορώ να πω ότι τον χάρηκα τον πατέρα μου, ή μάλλον δεν τον ευχαριστήθηκα. Δεν τον ευχαριστήθηκα γιατί ήμουν 16 χρονών όταν έφυγε. Εγώ πήρα μικρόβιο, δεν πήρα γνώση. Με κουβάλαγε από 13 χρονών, μετά από πίεση δική μου, στα σκάφη αλλά δεν πήρα γνώση. Προφανώς το μικρόβιο μόνο πήρα».

«Την απώλεια δεν μπόρεσα να την καταλάβω και δεν την χώνεψα. Δηλαδή νόμιζα ότι θα τον ξαναδώ, ρε παιδί μου, ότι έχει φύγει με ένα καράβι. Δεν μπόρεσα να το δεχθώ αυτό μέσα μου αλλά νομίζω ότι πείσμωσα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λευτέρης Λαζάρου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

«Με ‘χτύπησε’ όμως γύρω στα 25 που άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται και ένιωσα ότι δεν θα φάει αυτό που φτιάχνω. Δεν θα το δει, δεν θα το νιώσει, δεν θα το εισπράξει, δεν θα το καταλάβει, δεν θα το γευτεί. Αυτό με ενόχλησε πολύ, επειδή ήμουν πολύ επηρεασμένος από αυτό που ζούσα μαζί του σε πολύ μικρή ηλικία, ήθελα την γνώμη του».

https://www.in.gr/

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ