Γιώργος Λιάγκας σε Κατερίνα Λάσπα: «Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα…»

24/05/2023 | 19:02

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Λάσπα, η οποία όταν μπήκε στο παλτό της εκπομπής ξεκίνησε ένας διάλογος με τον παρουσιαστή,  με προσωπικές αποκαλύψεις από το παρελθόν.

«Μα, τι ωραία γυναίκα! Όμορφη, έξυπνη…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στην Κατερίνα Λάσπα.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Κατερίνα Λάσπα:  Μου τα λες πολύ ωραία. Με φλερτάρεις;

Γιώργος Λιάγκας:  Όχι δεν σε φλερτάρω.

Κατερίνα Λάσπα. Παλιά;

Γιώργος Λιάγκας: Σε φλέρταρα παλιά;

Κατερίνα Λάσπα: Θυμάσαι τίποτα;

Γιώργος Λιάγκας: Είχαμε βρεθεί μια δυο φορές αλλά δεν με κοίταζες εσύ ποτέ.

Κατερίνα Λάσπα:  Εσύ με κοίταζες.

Γιώργος Λιάγκας:  Εγώ σε κοίταγα ναι. Εμένα μου άρεσες, αλλά δεν είδα πράσινο φως για να προχωρήσω. Εγώ είμαι ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος και αν δεν καταλάβω ότι έχω πιθανότητες επιτυχίας δεν μπαίνω σε μάχη να σε διεκδικήσω και να φάω χυλόπιτα. Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα, αλλά είπα από το να φάω χυλόπιτα άστο καλύτερα.

govastileto.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ