Σάλος με πρώην μπασκετμπολίστρια του έχει παίξει στην Ελλάδα – Τα παράτησε όλα και άνοιξε Onlyfans

24/05/2023 | 19:29

 

Μπορεί να είχε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα μέσα στα μπασκετικά παρκέ, ωστόσο η Μιλίτσα Ντάμποβιτς αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών στην καριέρα της.

Συγκεκριμένα, η διάσημη πρώην μπασκετμπολίστρια βγάζει πλέον μία περιουσία, μέσω του… Onlyfans!

Η 40χρονη Σέρβα, που έχει αγωνιστεί και στη χώρα μας με τη φανέλα του Παλαιού Φαλήρου το 2009 και έχει στο παλμαρέ της ένα χρυσό μετάλλιο σε EuroBasket (2015) και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2016), ωστόσο πλέον βγάζει τα προς το ζην από τον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει προφίλ στο Onlyfans.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αποκομίζει μέχρι και… 136.000 ευρώ το μήνα!

Πώς συμβαίνει αυτό; Χάρη στους 9.000+ ακολούθους της, οι οποίοι πληρώνουν μηνιαία συνδρομή ύψους 15 ευρώ για να έχουν πρόσβαση στο αποκαλυπτικό περιεχόμενο που αναρτά η Ντάμποβιτς.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού