«ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΑΔΕΣ»: Εκδήλωση στο γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Αθανασίου (ΦΩΤΟ)

Κάτω από την καταπράσινη πλαγιά του Ερυμάνθου

Ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δροσιάς Τριταίας «ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΑΔΕΣ» όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του:

"Oργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την 5η Πολιτιστική Εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 20 Μαΐου 2023 το πρωί στο γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Αθανασίου, μέσα στην πρωινή ανοιξιάτικη αύρα, κάτω από την καταπράσινη πλαγιά του Ερυμάνθου.

Τους άρτους κατά την Θεία Λειτουργία τους ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απέδωσαν χαιρετισμό: από το Δήμο Ερυμάνθου ο Ηλίας Παπαγιαννόπουλος, από την τοπική κοινότητα ο πρόεδρος κ. Ζώρλας Δημήτριος, ο δάσκαλος του χορευτικού κ. Διαμαντόπουλος και το σύνολο των Μελών του Συλλόγου.

oi_gianniades_5i_politistiki_2023_s.jpg

Οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις σε αυτό το γραφικό και πλήρες ανακαινισμένο εκκλησάκι (όπου με αγάπη το φροντίζουν τα Μέλη του Συλλόγου), αποτελεί πλέον γεγονός στο να πραγματοποιείται κάθε έτος τον μήνα  Μάϊο.

Ο μήνας Μάιος για του παλαιότερους συμβολίζει την έναρξη της άνοιξης, την έναρξη μεταφοράς των ζώων στη 1η κορυφογραμμή της καταπράσινης πλαγιάς του Ερυμάνθου, για την παραμονή τους μέχρι τον φθινόπωρο,  όπου εδώ στον προαύλιο χώρο γινόταν γιορτή, πανήγυρη για αυτό το γεγονός.

oi_gianniades_5i_politistiki_2023_s_0.jpg

Μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν σε όλους κεράσματα, προσφορά του Συλλόγου και Μελών του.

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε τους συγχωριανούς, τους Φίλους, τα Μέλη του, για την ευγενική τους παρουσία στην εκδήλωση και τους περιμένει στην κεντρική εκδήλωση για τον αγωνιστή «ΓΙΑΝΝΙΑ» που θα γίνει στις 15 Ιουλίου 2023".  

Διαβάστε επίσης