Η ταινία «Asteroid City» γοήτευσε το κοινό στο Φεστιβάλ των Καννών

Παρατεταμένο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα

Ο Ουές Άντερσον μετέφερε καουμπόηδες, εξωγήινους και αστέρες του κινηματογράφου στο Φεστιβάλ των Καννών κερδίζοντας παρατεταμένο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας.

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον, ο Τομ Χανκς, ο Τζέισον Σουόρτζμαν, ο Ματ Ντίλον, η Μάγια Χοκ, ο Τζέφρι Ράιτ, ο Εντ Νόρτον, ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ και η Μάργκο Ρόμπι είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της ταινίας, πολλοί από τους οποίους ήταν παρόντες στο Grand Palais μαζί με τον σκηνοθέτη.

Πρόκειται για ιστορία μέσα σε ιστορία, καθώς το καστ υποδύεται έναν θίασο ηθοποιών και το κινηματογραφικό συνεργείο που γυρίζουν μία ταινία.
   
Η Τζοχάνσον έκανε το πλήθος των Καννών να παραληρεί με την ερμηνεία της ως σταρ του κινηματογράφου και του θεάτρου στην ταινία και την εμφάνισή της με μαύρη περούκα και πάντα ένα μαρτίνι στο χέρι, αναφέρει το Variety.
Είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάζουμε την ταινία για πρώτη φορά. Δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν. Ευχαριστώ το καστ των καταπληκτικών μας ηθοποιών που υποδύονται ηθοποιούς, είπε ο Άντερσον στο κοινό στο Palais.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης