Επιστολή Σκιαδαρέση στην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου για την αξιοποίηση των Ιερών Μονών

 Ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης σε επιστολή του προς την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Δ.Ε. Μαρία Μπίλια (που κοινοποιείται στους Αντιπεριφερειάρχες Αχαΐας, Ηλείας & Αιτωλοακαρνανίας) αναφέρει:
 

Αξιότιμη κ. Πρόεδρε,
Διανύουμε ήδη τον τελευταίο χρόνο της θητείας μας ως Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας και βρισκόμαστε στην αρχή του τελευταίου εξαμήνου του 2023, έτος κατά το οποίο το προσεχές φθινόπωρο θα διενεργηθούν οι Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η Παράταξή μας, «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ» ως προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, κατά την θητεία της, ένα από τα πολλά έργα της, ήταν η εκπόνηση σχεδίου για μια ολοκληρωμένη Τουριστική αξιοποίηση των Ιερών Μονών εντός της Π.Δ.Ε., σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις και τις τοπικές κοινωνίες. Με έργα για την βελτίωση των δρόμων πρόσβασης σε όλα τα Μοναστήρια σε ΑΧΑΪΑ – ΗΛΕΙΑ και ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.
Ένα έργο, τεχνικά άρτιο, ενταγμένο στο πρόγραμμα Δημοσιών επενδύσεων και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από τις 7 ΜΑΪΟΥ του 2019.
Μετά από μια θητεία 3,5 ετών και πλησιάζοντας στο τέλος της, στο πλαίσιο του Κανονισμού του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Δ.Ε.:
α) Ποιες οι ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής της Π.Δ.Ε. για το εν λόγω Έργο έως σήμερα, και
β) Ζητούμε την πλήρη ενημέρωση του Σώματος, από τους αρμόδιους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, για την πρόοδο των εργασιών και τον χρόνο παράδοσης του έργου.

 

Με τιμή
ΣΠΥΡΟΣ Ν. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας
«ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ»


 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ