Βανέσα Αδαμοπούλου: Η απόφαση να σταματήσει το τραγούδι και ο χωρισμός με τον Ιωάννη Παπαζήση

 

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στην περίοδο που σκεφτόταν να αφήσει το τραγούδι, τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της και την καθημερινότητα με το παιδί της.

Η τραγουδίστρια αρχικά, εξήγησε πως μετά το τραγούδι «Πάνω στην τρέλα μου» που ακούστηκε στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή» σκεφτόταν να σταματήσει την καριέρα της.

«Μετά από αυτό, υπήρχε μια μεγάλη παύση. Το 2009 αποφάσισα ότι θέλω να σταματήσω να τραγουδάω. Μετά από την ευλογία που είχα με το πρώτο μου τραγούδι, ούσα κι έναν χρόνο στη δουλειά, αισθάνθηκα ότι δεν βρίσκομαι στο μονοπάτι που θέλω. Ένιωσα πολύ έντονα ότι έπρεπε να σταματήσω να το κάνω αυτό, γιατί κορόιδευα και τον εαυτό μου και τους άλλους», αναφέρει.

Σχετικά με τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση, μετά τον χωρισμό τους, είπε: «Θέλει πάρα πολλή δουλειά και στις περιπτώσεις που υπάρχουν παιδιά, οι εγωισμοί είναι καταστροφικοί για τα παιδιά. Εμείς σαν βάση θέλουμε να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλο.

Ο Ιάσονας κοιμάται τουλάχιστον δύο βράδια την εβδομάδα στον μπαμπά του και πιστεύω ότι η συνεπιμέλεια είναι πολύ σημαντική. Πλέον, οι γονείς κι οι πατεράδες θέλουν να συμμετέχουν κι όταν μιλάμε για ισότητα των δύο φύλων, πρέπει να μιλάμε και για ισότητα των γονεϊκών ρόλων».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Μετά τον χωρισμό, το πιο δύσκολο είναι η αλλαγή στην ουσία. Ο χωρισμός στην αρχή φαίνεται κάτι βαρύ και δύσκολο και είναι, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τέλος, αλλά είναι η συνέχεια».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης