Πάτρα: Ο Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας ομιλητής στο συνέδριο για την στεγαστική πολιτική

23/05/2023 | 19:14

 

Το 10ο Περιφερειακό Τμήμα Β.Δ. Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου με την υποστήριξη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει το θεματικό Συνέδριο με τίτλο «Στεγαστικό Ζήτημα: νέες κατευθύνσεις για τη Στεγαστική Πολιτική». 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου 2023 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών,  σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Ελλάδας. 

Το συνέδριο στοχεύει στην ανάδειξη των σύγχρονων προβλημάτων στην στεγαστική αγορά, στην διατύπωση των επιπτώσεων της απουσίας στεγαστικών  πολιτικών  σε Ελλάδα και Ευρώπη, στην  εξαγωγή συμπερασμάτων και τη διαμόρφωση προτάσεων. 

Από τους βασικούς ομιλητές θα είναι και ο Θεμιστοκλής – Ανδρέας Μπάκας, ειδικός αναλυτής στεγαστικής πολιτικής , υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του