Αχαΐα: Το ΠΑΣΟΚ ήδη ετοιμάζεται για τη νέα εκλογική διαδικασία

Σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αιγιαλείας ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ αναφέρεται:

Ο δημοκρατικός λαός της Αιγιαλείας στρατεύτηκε μαζί μας σε μια προσπάθεια συλλογική, να σηκώσουμε την παράταξη, να χτίσουμε ξανά τους ισχυρούς μας δεσμούς με την κοινωνία συνυπογράφοντας την Κυριακή 21 Μαΐου την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην  Αιγιάλεια από το 9,4% το 2019 έφτασε την προηγούμενη Κυριακή στο 14,6%. Ανατέλλει ο ήλιος της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλους τους Έλληνες.  Την Κυριακή αποδείχθηκε η βαθιά ιστορική και κοινωνική ρίζα της Δημοκρατικής Παράταξης. Οι πολίτες με την ψήφο τους ισχυροποίησαν το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας!

Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει! Στις επερχόμενες εκλογές χρειάζεται και πάλι αγώνας, ενότητα και συστράτευση, για να σηκώσουμε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ακόμα πιο ψηλά. Για να αποκτήσει και πάλι γνήσια φωνή ο αγρότης, ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος, ο φοιτητής κι ο μαθητής.

Την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 20:30 καλούμε τους φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο coffe-snack-bar «ΖΥΓΟΣ», στην οδό 1η Μάη 1886 7 (Ψηλά Αλώνια) στο Αίγιο για να συζητήσουμε για τα εκλογικά αποτελέσματα και να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα.

Η Αλλαγή είναι εδώ!

Διαβάστε επίσης