Πάτρα: Τιμητική εκδήλωση σήμερα για τον «Παππού των Παιδιών», Γιώργο Κατσίποδο

 

Με στόχο να αναδειχθεί η αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας και την Ομοσπονδία Γονέων ΠΔΕ. Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και του ΕΑΠ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 24 Μάϊου 2023 και ώρα 19.30 στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί για την προσφορά του ο Γιώργος Κατσίποδος επονομαζόμενος «Παππούς των Παιδιών» ο οποίος έχει φιλοτεχνήσει παιδικές τοιχογραφίες δείχνοντας χρώμα και νόημα στις αυλές αρκετών σχολείων της Πάτρας. Το έργο του αποτυπώνεται σε λεύκωμα που εκδόθηκε και θα παρουσιάσει ο ιστορικός της εκπαίδευσης και ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών  Σήφης Μπουζάκης, ενώ για τον εθελοντισμό θα μιλήσει η Πρόεδρος του ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς, Βασιλική Μυλωνά. 

Η βραδιά  θα ανοίξει με το μελωδικό καλωσόρισμα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας και θα ολοκληρωθεί με θεατρικό δρώμενο που θα  παρουσιάσουν οι μαθητές του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, αλλά και ομιλία του τιμώμενου. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ