Εκλογές 2023 – Πάτρα: Έριξε δύο φακέλους στην κάλπη και την συνέλαβαν

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Μία ηλικιωμένη συνελήφθη στην Πάτρα κατά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 426 ΕΤ, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Τι ακριβώς συνέβη;  Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24. News συγγενικό της πρόσωπο, της είχε δώσει σταυρωμένο ψηφοδέλτιο. Ωστόσο, η γυναίκα μπερδεύτηκε και έριξε στην κάλπη τον φάκελο με το έτοιμο ψηφοδέλτιο αλλά και τον φάκελο που παρέλαβε στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει.

Οταν έγινε αντιληπτή, η δικαστική αντιπρόσωπος κάλεσε την Αστυνομία για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η ηλικιωμένη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο 1ο Αστυνομικό Τμήμα όπου εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

 

 

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι