Άννα Μαστοράκου: Η ώριμη επιλογή των πολιτών

22/05/2023 | 11:23

 

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλοςμε τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, Άννα Μαστοράκου σχολιάζοντας το αποτέλσμα των εθνικών εκλογών , σε ανάρτησή της σημείωσε:

Η ώριμη επιλογή των πολιτών της χώρας είναι σταθερότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ανάπτυξη και όραμα για μία νέα Ελλάδα ! Οι πολίτες έχουν πάρει το μάθημα από τις απανωτές κρίσεις και είναι πολλά βήματα πιο μπροστά από τους πολιτικούς. Η σημερινή κάλπη δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό σύστημα. Τα πολιτικά μηνύματα είναι πολύ ισχυρά. Καταψηφίστηκε η απλή αναλογική, η πόλωση και η τοξικότητα. Οι πολίτες έχουν αυξημένες απαιτήσεις από το πολιτικό σύστημα, γιατί η σημερινή πραγματικότητα απαιτεί σύγχρονες, τεχνοκρατικές και εμπεριστατωμένες λύσεις. Σήμερα καταδικάστηκαν η αποδόμηση, η μιζέρια και ” η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι “, από όπου και εάν προέρχονται… Δεν επιτρέπεται πλέον στους πολιτικούς να παίξουν στα ζάρια τις τύχες των πολιτών. Η δημοκρατία μίλησε με πεντακάθαρο μήνυμα !

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ