Π. Τσαπανίδου: Ο κ. Σκέρτσος να απαντήσει για το σχέδιο Μητσοτάκη να βγάλει στο σφυρί τα σπίτια της μεσαίας τάξης

19/05/2023 | 21:11

«Αντί ο κ. Σκέρτσος να προσπαθεί να βγει κι από πάνω, οφείλει να απαντήσει για το σχέδιο Μητσοτάκη να βγάλει στο σφυρί τα σπίτια της μεσαίας τάξης, εξυπηρετώντας τα funds», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου απάντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

 

Ακολούθως αναφέρει: «Πέρασαν τρεις ώρες που περιμένουμε απάντηση και ακόμα τσιμουδιά. Έτσι θα πάμε στις κάλπες; Με έναν πρωθυπουργό που λέει ότι «θα τσακίσει» τους δανειολήπτες και τον κ. Σκέρτσο να κάνει ότι δεν συνέβη τίποτα;».

 

ΑΜΠΕ

Έρευνα: Έτσι επηρεάζει το σεξ τη διάρκεια μιας σχέσης

Κρήτη: Η στιγμή της «απόβασης» μεταναστών στην παραλία Δισκού ανάμεσα σε κόσμο που έκανε μπάνιο

Καιρός: Καύσωνας και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε καν να τον δούμε» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου που απανθρακώθηκε στο τροχαίο – “Ήταν ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα”

Χανιά: 22χρονος νεαρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μετα από ηλεκτροπληξία

Νέα εξόρμηση στην παραλία για την Ιωάννα Τούνη – Αγναντεύει τη θάλασσα και προκαλεί με το αποκαλυπτικό μαγιό της

Μπακαλιάρος με ασιατική σάλτσα

Βόλεϊ: Τέταρτη θέση για την Εθνική ομάδα στο Golden European League