Εθνικές Εκλογές 2023 στο IONIAN TV

Ο εκλογικός μαραθώνιος θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα

Το περιφερειακό κανάλι IONIAN TV σε ένα μεγάλο μαραθώνιο μετάδοσης των αποτελεσμάτων για τις Εθνικές Εκλογές 2023. Θέση μάχης  παίρνει όλο το δυναμικό του IONIAN για τη μεγάλη εκλογική βραδιά.

Με πολλές καινοτομίες και εκπλήξεις, ο εκλογικός μαραθώνιος θα ξεκινήσει την Κυριακή 21 Μαΐου στις 5 το απόγευμα. Δεκάδες δημοσιογράφοι και τεχνικοί σε έναν αγώνα άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης σε όλο το εύρος της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας, των νησιών του Ιονίου αλλά και της πρωτεύουσας.

 

Το ΙΟΝΙΑΝ με ζωντανές συνδέσεις από τις 5 το απόγευμα θα είναι παρόν και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση με ανταποκρίσεις και δεκάδες συνδέσεις από τα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα, από την Πάτρα, την Κέρκυρα μέχρι τη Ζάκυνθο, τον Πύργο, την Τρίπολη, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, την Κόρινθο, το Ναύπλιο, τη Ναύπακτο και το Αγρίνιο, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και τεχνικοί θα μεταφέρουν τον παλμό και θα μεταδώσουν με αμεσότητα και εγκυρότητα τα αποτελέσματα. 

Πίνακες, διάλογοι, κλίμα, αναλύσεις και συγκρίσεις. Καλεσμένοι στο στούντιο του ΙΟΝΙΑΝ πολιτικοί, δημοσιογράφοι και προσωπικότητες της δημόσιας σφαίρας αναλύουν και σχολιάζουν το νέο πολιτικό σκηνικό και τα σενάρια κυβερνητικών συνεργασιών μέχρι τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος και τους συσχετισμούς στην επόμενη Βουλή. 

Εθνικές Εκλογές 2023, στο ΙΟΝΙΑΝ, γιατί με το ΙΟΝΙΑΝ… είσαι παντού!

Διαβάστε επίσης