Ιωάννινα - Το νέο κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων της alter ego είναι γεγονός

 

Η alter ego, μία πρωτοποριακή εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ελλάδα, ανακοινώνει με ενθουσιασμό το άνοιγμα του νέου φυσικού της καταστήματος στην πόλη των Ιωαννίνων.

 

Το νέο μας κατάστημα ξεκίνησε την λειτουργία του στις 14 Φεβρουαρίου 2023 και προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία από ηλεκτρονικά τσιγάρα, προϊόντα θέρμανσης καπνού, υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές, mods, αντιστάσεις και αξεσουάρ.

 

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 31, Ιωάννινα σχεδόν στη γωνία με τη Χαριλάου Τρικούπη, έναν από τους πιο κεντρικούς και εμπορικούς δρόμους των Ιωαννίνων, σε βολική τοποθεσία δίπλα στο γνωστό σούπερ μάρκετ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

 

Στην alter ego ακολουθούμε το “QUALITY PLUS system”, με το οποίο αποδεικνύουμε την άριστη ποιότητα, καθώς και την παροχή ασφαλών ατμιστικών προιόντων. Αυτό εφαρμόζεται σύμφωνα με το πλέον, εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ‘ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ’, για όλα τα υγρά αναπλήρωσης της εταιρείας μας. Τα συγκεκριμένα, παράγονται και συσκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό μας στην Ελλάδα, κάτω από αυστηρότατες προδιαγραφές, ενώ συμφωνούν με την ισχύουσα ευρωπαϊκή ρυθμιστική οδηγία.

 

Ξεχωρίζουμε γιατί εξασφαλίζουμε σε κάθε καταναλωτή με την αγορά ενός οποιοδήποτε υγρού ‘alter ego’, η γεύση και η σύστασή του είναι ακριβώς η ίδια με κάθε προηγούμενο ή με όποιο επόμενο υγρό αγοράσει. Όμως, και τα συστατικά του αποτελούνται ακριβώς από αυτά που αναγράφονται στην συσκευασία και έχουν δηλωθεί στους αρμόδιους φορείς.

 

Όσον αφορά το εργαστήριο αναλύσεων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ, διενεργεί ελέγχους πρώτων υλών με στόχο να επιβεβαιώσει την σύσταση των υγρών αναπλήρωσης, αλλά και κάθε παρτίδα τελικού προϊόντος αναλύεται με σκοπό τον ποσοτικό προσδιορισμό των συστατικών της, καθώς και την επιβεβαίωση της συμβατότητας της με τις αντίστοιχες προδιαγραφές.

 

Αυτό που διαχωρίζει κάθε κατάστημα της alter ego από τα άλλα καταστήματα ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι τα εξής :

 

Α) Η δέσμευση του να παρέχει τα πιο σύγχρονα προϊόντα ατμίσματος της αγοράς.

Β) Η παροχή κορυφαίων υγρών αναπλήρωσης.

Γ) Το πρόγραμμα alter ego Quality Plus σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, για την απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας των υγρών αναπλήρωσης. Γιατί η απόλαυση μεγαλώνει όταν “ξέρουμε τι ατμίζουμε” με αποδείξεις.

Δ) Το σύστημα επιβράβευσης πελατών με την ονομασία "alter ego BonusCard - Κ€ΡΔΙΖΩ”.

Ε) Το εξειδικευμένο προσωπικό.

ΣΤ) Οι ειδικές τιμές και προσφορές.

Ζ) Η συνεχή ανανέωση των προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών.

 

Για να γιορτάσει το άνοιγμα του νέου καταστήματος, η alter ego προσφέρει δύο ειδικές προσφορές:

 

Από τις 24 Απριλίου έως τις 21 Μαΐου

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν 10 Aspire Origin Bar μιας χρήσεως και να λάβουν δύο επιπλέον αναλώσιμα ως δώρο (10 + 2 Δώρο).

 

Από τις 25 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου

Οι πελάτες μας μπορούν να κερδίσουν 10€ αφού μας συστήσουν έναν φίλο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφτείτε το κατάστημα μας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Το νέο κατάστημα της alter ego στα Ιωάννινα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

 

Μπορείτε  να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας στο τηλέφωνο 2651 064020 ή μέσω email στο [email protected]. Για να μάθετε περισσότερα, ακολουθήστε την alter ego στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Facebook: https://www.facebook.com/alterego.gr

Instagram: https://www.instagram.com/alterego_gr/

YouTube: https://www.youtube.com/user/AltereGoECigs

 

Σχετικά με την alter ego

 

Η alter ego ιδρύθηκε το 2009 στην Ελλάδα ως το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ευρώπη. Εδώ και 14 χρόνια, προστατεύουμε τους πελάτες μας και το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα εγγυόμαστε την ασφαλή χρήση των προϊόντων ατμίσματος που προσφέρουμε. Η  εταιρεία μας εφαρμόζει πρότυπα που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες, σεβόμενοι πάντα τους καταναλωτές και τις εκάστοτε ανάγκες τους. 

 

Διαβάστε επίσης