Πόπη Τσαπανίδου: H απάντηση στον Σκέρτσο για αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών

 

«Το μόνο που προβλέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυξήσεις εισοδημάτων» ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου

Ο Άκης Σκέρτσος σχολίασε μία δήλωση του Γιώργου Κατρούγκαλου, λέγοντας ότι «Χθες το βράδυ αποκαλύφθηκε από τον κ. Κατρούγκαλο άλλη μια κρυφή πτυχή της κυβέρνησης ειδικού σκοπού και ολικής καταστροφής που μας προτείνει ο κ. Τσίπρας: η επαναφορά δηλαδή του νόμου Κατρούγκαλου σε ό,τι αφορά τον συντελεστή ασφαλιστικών κρατήσεων των ελεύθερων επαγγελματιών στο 20% του ετήσιου εισοδήματος τους»

Η Πόπη Τσαπανίδου με δήλωσή της απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, επισημαίνοντας ότι το μόνο που προβλέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι «είναι αυξήσεις εισοδημάτων με αύξηση αφορολόγητου και κατάργηση φόρου επιτηδεύματος».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζει ότι «μπροστά στο φόβο ότι οι εκλογές συμπίπτουν με το τέλος της 3ης εβδομάδας του μήνα και πιθανότατα οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες της μεσαίας τάξης θα προσέλθουν στις κάλπες χωρίς ευρώ στη τσέπη, ο κ. Μητσοτάκης και ο μηχανισμός διαστρέβλωσης της ΝΔ επιχειρούν για άλλη μια φορά να ξεγελάσουν τους πολίτες».

Όλη η ανακοίνωση της Πόπης Τσαπανίδου

«Το μόνο που προβλέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυξήσεις εισοδημάτων με αύξηση αφορολόγητου και κατάργηση φόρου επιτηδεύματος Μπροστά στο φόβο ότι οι εκλογές συμπίπτουν με το τέλος της 3ης εβδομάδας του μήνα και πιθανότατα οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες της μεσαίας τάξης θα προσέλθουν στις κάλπες χωρίς ευρώ στη τσέπη, ο κ. Μητσοτάκης και ο μηχανισμός διαστρέβλωσης της ΝΔ επιχειρούν για άλλη μια φορά να ξεγελάσουν τους πολίτες.

Καμία αλλαγή επιβάρυνσης των μισθωτών σε σχέση με τις ασφαλιστικές τους εισφορές δεν προβλέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο άλλωστε είναι δημοσιευμένο εδώ και καιρό και όλοι έχουν τη δυνατότητα να το μελετήσουν.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ