ΝΔ: Ομιλία Μεϊμαράκη αύριο Πέμπτη στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου

"Παρών" και ο Νίκος Χαρδαλιάς

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρεται:


Με πυρετώδεις ρυθμούς η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας προετοιμάζει την κεντρική εκδήλωση στο Νομό η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 στις 19:30 στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα με ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Δεκάδες στελέχη και εθελοντές συνέχισαν σήμερα για τέταρτη μέρα τις περιοδείες τους σε γειτονιές της πόλης προσκαλώντας τους πολίτες για την αυριανή παλλαϊκή συγκέντρωση νίκης. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας διατρανώνουν παντού ότι οι πολίτες της Αχαΐας γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ελλάδα είναι μια φωτεινή και όχι μια σκοτεινή Χώρα. Ότι το μέλλον, παρά τις δυσκολίες, μπορεί να είναι πιο αισιόδοξο. Κι ότι η μόνη παράταξη που εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον, με καλύτερους μισθούς, με περισσότερες θέσεις εργασίας ειδικά για τη νεολαία μας, καλύτερο Εθνικό Σύστημα Υγείας, μία ισχυρή Ελλάδα που φυλάει τα σύνορά της και επενδύει στις Ένοπλες Δυνάμεις, μόνο εμείς, μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να τα εγγυηθεί όλα αυτά. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νίκος Χαρδαλιάς και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Κουνάβης.

Μετά την εκδήλωση ο πρώην Πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα συνομιλήσει με τους πολίτες σε μια βραδιά έκπληξη που ετοιμάζει η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας μέσα και έξω από το Εκλογικό Κέντρο Πάτρας.

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης μιλώντας πριν από λίγο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα μετέφερε τα μηνύματα νίκης που έρχονται από ολόκληρη την Αχαΐα και ζήτησε από όλους να εντείνουν τις προσπάθειές τους μέχρι το βράδυ των εκλογών επισημαίνοντας ότι δε πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός και το ρεύμα που έχει δημιουργηθεί να μεταφερθεί σε όλες τις κάλπες του Νομού. 

 

ΧΙΛΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τα στελέχη, τα μέλη και οι εθελοντές βρίσκονται στην πρωτοπορία του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα. Χίλια τετρακόσια άτομα θα είναι την Κυριακή (Τακτικός και Αναπληρωματικός) καθώς και Επόπτες και στα 632 Εκλογικά Τμήματα του Νομού Αχαΐας. «Προχωράμε δυνατά για το τελευταίο σπριντ» ήταν το μήνυμα της οργάνωσης προς όλους για τη συμπαράταξή τους και για τη μεγάλη μάχη της Κυριακής των Εκλογών.

 

Διαβάστε επίσης